پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه پرویز ثابتی، شکنجه‌گر مشهور ساواک دستگیر شد گودرزی: مجلس نسبت به حفظ عزت و اقتدار ایران حساس است علی لاریجانی: گروسی صلاحیت مدیرکلی آژانس را ندارد علم الهدی: خداوند نظام جمهوری اسلامی ایران را اداره می کند خاتمی: به دستور امام خمینی(ره) رژیم صهیونیستی باید از صحنه روزگار محو شود سفر پزشکیان به اجلاس اضطراری دوحه

جزئیات سفر پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان به چین

دستیار وزیر امور خارجه چین امروز اعلام کرد که پکن به زودی برای برگزاری نشست سازمان همکاری شانگهای در استان تینجیان میزبان رئیس‌جمهور ایران، روسیه و دیگر سران کشورهای عضو، همچنین دبیرکل سازمان ملل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 22
کد خبر: ۲۸۷۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لی بین» دستیار وزیر امور خارجه چین امروز جمعه در کنفرانسی خبری پیرامون مقدمات نشست سازمان همکاری شانگهای گفت که پکن میزبان «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و بیش از ۲۰ تن از سران کشورها در ماه اوت برای نشستی سیاسی و امنیتی با هدف تحکیم نفوذ منطقه‌ای چین خواهد بود.

که لی در این کنفرانس خبری با اشاره به سازمان همکاری شانگهای گفت:رهبران بلوکی که حدودا یک چهارم جهان را تشکیل می‌دهد، برنامه‌های جدیدی را برای تعمیق روابط خود در نشست سازمان همکاری شانگهای رونمایی خواهند کرد که قرار است از ۳۱ اوت تا ۱ سپتامبر در تینجیان برگزار شود.

این نشست تنها چند روز پیش از آن برگزار خواهد شد پکن یکی از بزرگترین رژه‌های ارتش خود را در چند سال اخیر برگزار (۳ سپتامبر) برگزار خواهد کرد و سیاست‌ خارجی و تجاری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌ویژه، در قبال رژیم صهیونیستی، غزه و تعرفه‌های گمرکی بازیگران مهم منطقه‌ای را به سمت چین سوق داده است.

رویترز گزارش داد که به گفته دستیار وزیر امور خارجه چین، از مسعود پزشکیان و «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند  برای شرکت در این نشست دعوت خواهد شد.

«انور ابراهیم» نخست‌وزیر مالزی نیز قرار است پیش از میزبانی ترامگ و دیگر رهبران «اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا»(آسه‌آن) در اکتبر در این نشست شرکت کند.

بین در این باره گفت: هرچه وضعیت بین‌المللی آشفته‌تر و دشوارتر می‌شود، تقویت اتحاد و همکاری کشورها اهمیت بیشتری می‌یابد.

او افزود: ما می‌توانیم با ثبات و تاب‌آوری سازمان همکاری شانگهای به عوامل غیرقابل پیش‌بینی و تردیدها بپردازیم و فضای مطلوبی برای صلح پایدار ایجاد کنیم.

دستیار وزیر امور خارجه چین اعلام کرد که در پایان این نشست بیانیه مشترک تینجیان امضا و منتشر خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده