بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ

سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در گفت‌وگویی جزئیات جنگ تحمیلی 12 روزه و ناکامی‌های دشمن در دستیابی به اهدافش را تشریح کرد و بر ضرورت هوشیاری مردم و رسانه‌ها در برابر جنگ روانی دشمن تأکید نمود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 24
کد خبر: ۲۸۷۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار «رضا طلایی‌نیک» در گفت‌و‌گویی، ابعاد مختلف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را تبیین کرد و اظهار داشت: ناکامی‌های دشمن در دستیابی به اهداف مورد نظرش طی جنگ تحمیلی اخیر، برای همگان آشکار شده است.

سردار طلایی‌نیک در این زمینه گفت: «دشمن صهیونیستی برای تجزیه ایران، آسیب‌زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تضعیف قدرت ملی ما این جنگ را به کشورمان تحمیل کرد، اما سرانجام ناکام‌تر و ناامیدتر از گذشته، برای توقف جنگ التماس کرد و در نهایت برای نجات خود، همانند گذشته به دولت آمریکا پناه برد.»

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، یکی از کلیدی‌ترین عوامل شکست دشمن را برآورد نادرست از تبعات جنگ دانست و افزود: «دشمن، آسیب‌های گسترده نظامی، امنیتی، اقتصادی، زیربنایی و سیاسی به خود را در برآوردهایش در جنگ تحمیلی اخیر محاسبه نکرده بود، این محاسبه غلط نه‌تنها موجب ناکامی او در رسیدن به اهدافش شد، بلکه هزینه‌های سنگینی را برای او رقم زد و ضربات سهمگینی به زیرساخت‌ها و سازوکار‌های نظامی رژیم منحوس صهیونیستی وارد شد.»

سردار طلایی‌نیک در بخش دیگری از سخنانش به جنگ رسانه‌ای دشمن پس از توقف عملیات نظامی اشاره و بیان کرد:« هرچند عملیات نظامی متوقف شده، اما جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن متوقف نشده است. دشمن برای سرپوش گذاشتن بر ناامیدی‌ها و ناکامی‌های داخلی خود، به جنگ روانی و فشارهای سیاسی به‌شدت ادامه می‌دهد.»

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد:« اصحاب رسانه و آحاد مردم باید در مقابله با جنگ رسانه‌ای و روانی همانند قبل و بعد از جنگ تحمیلی، هوشمندانه و هوشیارتر از گذشته عمل کنند.»/نورنیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار