فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

آمریکا انصارالله یمن را به رسمیت شناخت

آمریکا انصارالله یمن را به رسمیت شناخت تیموثی لندرکینگ نماینده ویژه آمریکا در امور یمن امروز اعلام کرد که کشورش حوثی‌ها [جنبش انصارالله] را به عنوان یک طرف قانونی به یمن به رسمیت می‌شناسد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 25
کد خبر: ۹۲۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  لندرکینگ افزود: جامعه جهانی باید تأمین کمک رسانی به یمن را افزایش دهد، چرا که در غیر اینصورت برنامه‌های بشردوستانه متوقف خواهد شد.

 

الجزیره قطر گزارش داد، وی همچنین گفت که توافق موسوم به "توافق ریاض" میتواند انگیزه بخش باشد ومیتواند در بازگشت دولت [مستعفی] به عدن نقش داشته باشد.

 

لندرکینگ بار دیگر هشدار داد: برنامه‌های بشردوستانه به زودی متوقف خواهد شد و جامعه جهانی باید مشارکت خود در تأمین مالی آن را افزایش دهد.

 

دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب ۵ نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ماه ۹۸) با وساطت عربستان و با هدف به اصطلاح تحقق صلح در جنوب یمن توافق صلح ریاض را به امضا رساندند.

 

از مهم‌ترین بندهای توافق ریاض، استقرار دولت منصور هادی در شهر عدن در مدت ۷ هفته، متمرکز شدن نیروهای نظامی زیر نظر وزارتخانه‌های کشور و دفاع، مقابله مشترک با جنبش انصارالله زیر نظر ائتلاف سعودی، تشکیل یک کمیته نظارت بر توافق ریاض با نظارت عربستان بود.

 

امضای توافقنامه تحت نظارت سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان، محمد بن سلمان ولیعهد، عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی، محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و عیدروس الزبیدی رییس شورای انتقالی یمن صورت گرفت.

 

در حالی که «علی عبدالله الکثیری» سخنگوی شورای انتقالی جنوب اوایل هفته جاری اعلام کرده بود که به دلیل ربوده شدن برخی افراد این شورا از سوی وابستگان به دولت منصور هادی، توافق ریاض عملا به حالت تعلیق در آمده است، روز سه‌شنبه در بیانیه دیگری از موافقت طرف های این توافق برای بازگشت دولت هادی به عدن خبر داد.

 

شورای انتقالی جنوب از اواسط اردیبهشت در استان‌های جنوبی یمن به مرکزیت شهر عدن، دولت خودمختار اعلام کرد که با مخالفت جامعه جهانی روبه رو شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار