گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

انصارالله: آمریکا اگر می‌توانست، ما را از هوا هم محروم می‌کرد

سخنگوی جنبش انصارالله یمن ضمن تمسخرآمیز خواندن ادعاهای آمریکا و هم‌پیمانان آنها درباره کمک به یمن، گفت که اگر آمریکا امکانش را داشت حتی مردم این کشور را از هوا نیز محروم می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمد عبدالسلام»‌ رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن و سخنگوی جنبش انصارالله، بعد از ظهر امروز (پنجشنبه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر ادعاهای آمریکا و متحدان این کشور درباره کمک به یمن را تمسخر آمیز خواند.

سخنگوی انصارالله در این خصوص گفت: «در دنیا رفتار‌های تمسخرآمیز چون رفتار آمریکا و کسانی که در اطراف آنها هستند، وجود ندارد. علیه یک کشور جنگ به راه می‌اندازند، آن را محاصره می‌کنند و همه چیز را از آنها محروم می‌کنند حتی اکسیژن اگر می‌توانستند این کار را می‌کردند سپس با مسخرگی می‌گویند که به آن کشور کمک می‌کنند».

محمد عبدالسلام ادامه داد: «خجالت نمی‌کشند؟!  آن کشور را به حال خود رها کنند تا خود امور خود را با عزت و کرامت تدبیر کند حال آنکه این کشور خود احتیاجی به این [اقدامات] مسخره ندارد».

 ائتلاف سعودی با حمایت کشورهای غربی از جمله آمریکا از سال ۲۰۱۵ در حال عملیات نظامی علیه یمن و مداخله در امور داخلی این کشور است. با این حال، مدعی کمک به مردم است.

به دنبال حملات ویرانگر ائتلاف سعودی به زیرساخت‌های یمن، سازمان ملل متحد بحران یمن را بدترین بحران انسانی حال حاضر در جهان خوانده است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار