اولویت طرح جدید موشکی آمریکا ، مقابله با ایران است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

اولویت طرح جدید موشکی آمریکا ، مقابله با ایران است

دولت ترامپ قصد دارد امروز پنجشنبه راهبرد جدید واشنگتن در خصوص سامانه‌های موشکی مبتنی بر فضا را منتشر کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 17
کد خبر: ۲۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛  به نقل از آسوشیتدپرس، دولت ترامپ در حالی قصد دارد راهبرد جدید سامانه دفاع موشکی را رونمایی کند که هدف اصلی از این طرح مقابله با تهدیدات موجود از سوی کره شمالی و ایران و مقابله با سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته روسیه و چین است.

انتظار می‌رود راهبرد جدید دفاع موشکی آمریکا در جریان دیدار دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده از پنتاگون به‌همراه مقام‌های ارشد دولت منتشر شود.

این راهبرد جدید شامل اتخاذ تدابیر کافی برای حفاظت از آمریکا و تدابیر پنتاگون برای گسترش فناوری‌های دفاعی در فضا و استفاده از سامانه‌هایی است که بتواند سریعتر موشک‌ها و سایر تهدیدات علیه آمریکا و متحدانش را رهگیری و شناسایی و نابود کند.

این گزارش ابراز کرد که آمریکا قصد دارد حسگرهای پیشرفته‌ای را در فضا مستقر و نصب کند که موشک‌های دشمن را سریعتر رهگیری و شناسایی کند، این مطلب را یک مقام ارشد دولت آمریکا بیان کرده است.

این مقام آمریکایی که نامش فاش نشده، افزود: آمریکا فضا را یک زمینه حساس و مهم برای توسعه قابلیت‌های نظامی و دفاعی نسل آینده می‌داند و قصد دارد برای مقابله با تهدیدات اقدامات پیشرفته‌ای را اتخاذ و اجرا کند.

دولت آمریکا قصد دارد درباره ایده نصب و استقرار رهگیرهای خاص در فضا مطالعه کند تا بتواند با موشک‌های دشمن به‌محض شلیک و در دقایق نخست شلیک مقابله و آنها را رهگیری و منهدم کند.

کنگره آمریکا نیز پنتاگون را تشویق کرده است تا در راستای همین رویکرد حرکت کند و تدابیر و اقدامات لازم برای تحکیم سامانه‌های دفاع موشکی در سراسر جهان را اتخاذ نماید. از جمله اقداماتی که پنتاگون برای تقویت قدرت دفاع موشکی مد نظر قرار داده است، استفاده از پهپادهای مسلح به لیزر است.

این گزارش همچنین اظهار کرد: راهبرد جدید با هدف دفاع بهتر از آمریکا در برابر دشمنان بالقوه مثل روسیه و چین است که به پیشرفت‌های زیادی در زمینه توسعه موشک‌های دوربرد دست یافته‌اند. این موشک‌ها تهدید بزرگی برای آمریکا به‌شمار می‌روند. این تهدیدات نه‌تنها ناشی از موشک‌های کروز و بالستیک است بلکه تسلیحات مافوق صوت را نیز شامل می‌شود.

به‌عنوان مثال ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نسل جدیدی از تسلیحات راهبردی را رونمایی کرده که مدعی است قابل رهگیری و شناسایی نیست.

رابرت اشلی مدیر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در این باره در سخنانی در کنگره گفت: پیشرفت‌های حاصل‌شده در زمینه تسلیحات مافوق صوت، موجب وقوع انقلاب بزرگی در صنایع تسلیحاتی خواهد شد چرا که امکان حمله سریعتر به اهداف را خواهد داد.

وی اضافه کرد: چین نیز به پیشرفت‌های زیادی در زمینه موشک‌های بالستیک و تسلیحات مافوق صوت دست یافته است.

مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا نیز بر توسعه قابلیت‌های دفاعی مبتنی بر فضا تأکید کرده است.

مقام‌های ارشد دولت آمریکا نیز پیش از این از تمایل خود برای توسعه و استقرار ابزارها و تسلیحات مؤثرتر برای رهگیری و شناسایی موشک‌ها از طریق سامانه‌های ماهواره‌ای در فضا خبر داده‌اند. توسعه این برنامه‌ها و هزینه‌هایی که سامانه‌های دفاع موشکی جدید برای آمریکا خواهد داشت، در شرایطی است که دولت ترامپ متعهد به توسعه نسل جدیدی از تسلیحات هسته‌ای شده است.

توسعه قابلیت‌های دفاع موشکی تبعات مهمی برای دیپلماسی آمریکا نیز خواهد داشت، آن هم با توجه به دشمنی دیرینه با روسیه و نگرانی‌هایی که چین درباره استقرار سامانه‌های دفاع موشکی دوربرد آمریکا در آسیا دارد. چین معتقد است که استقرار این سامانه‌های دفاع موشکی تهدیدی علیه امنیت ملی این کشور است.

یک مقام آمریکایی در پاسخ به سؤالی درباره تبعاتی که این اقدامات برای تلاش‌های دولت ترامپ برای توسعه روابط با روسیه و روابط بهتر تجاری با چین خواهد داشت، گفت: توسعه قابلیت‌های دفاع موشکی آمریکا مطلقاً دفاعی است.

در حالی که آمریکا قصد دارد مذاکرات صلح با کره شمالی را ادامه دهد، پیونگ‌یانگ در گذشته تهدیداتی علیه آمریکا و متحدانش در خصوص حملات موشکی و هسته‌ای را مطرح کرده است و به پیشرفت‌های زیادی در زمینه توسعه فناوری موشکی دست یافته است. ایران نیز به توسعه موشک‌های پیچیده ادامه داده است و قابلیت‌های نظامی خود را افزایش داده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار