ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

پیام تسلیت حزب‌الله: ترور مقامات یمنی، نشانه شکست رژیم صهیونیستی است

پیام تسلیت حزب‌الله: ترور مقامات یمنی، نشانه شکست رژیم صهیونیستی است  دبیرکل حزب‌الله در پیامی برای رهبر جنبش انصارالله، شهادت نخست‌وزیر و شماری از وزرای یمن در حمله تروریستی دشمن صهیونیستی را تبریک و تسلیت گفته و تاکید کرد، پایان این راه سقوط رژیم اشغالگر و شکست استکبار جهانی در منطقه ماست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 31
کد خبر: ۲۸۷۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان با ارسال تلگرافی برای سید عبدالمالک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن شهادت جمعی از مقامات سیاسی این کشور در حمله تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را تبریک و تسلیت گفت.

شیخ نعیم قاسم در این پیام خود اظهار داشت: شهادت احمد الرهاوی و تعدادی از وزرای سربلند یمن را که در حین خدمت به مردم و انجام جهاد خود در خدمات شهری برای تسهیل امور و معیشت مردم مبارز و فداکار یمن، توسط دشمن صهیونیستی- آمریکایی ترور شدند، تبریک و تسلیت می‌گوییم.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: این جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نخست وزیر و وزرای یمنی، میزان شکست دشمن جنایتکار و روش وحشیانه و جنایتکارانه آن در کشتار بی قاعده انسان‌ها را آشکار می‌کند.

وی افزود: از آنجایی که دشمن قادر به رویارویی مستقیم با نیروهای مسلح و فرماندهان مجاهد در عرصه نظامی نیست، به فجیع‌ترین جنایات علیه رهبران مجاهد و خدمتگزار به مردم متوسل شده است. اما یمن با رهبری، دولت، ملت و نیروهای مسلح خود، همچنان با پرچمی برافراشته و درخشان، در آسمان جهان به عنوان چراغ راه آزادی و حمایت از فلسطین و غزه و مقاومت مقابل اشغالگران و متجاوزان خواهد ماند.
شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: این جنایت دشمن صهیونیستی، انگیزه مضاعفی برای پایداری ملت یمن خواهد بود که ما را به فداکاری و تقویت حمایت‌های خود با شهدایی که تقدیم می‌کنند، عادت داده‌اند. عبرت در پایان این راه است؛ جایی که به خواست خداوند، سقوط تحقیرآمیز رژیم صهیونیستی و شکست مفتضحانه استکبار جهانی و همدستان آنها از حاکمان منطقه ما، رقم خواهد خورد.

در پایان این پیام دبیرکل حزب الله برای رهبر انصارالله یمن آمده است: پیروزی برای فلسطین و قدس به دست ملت فلسطین، مقاومت آنها و کل مقاومت منطقه ما و در راس آن یمن شجاع و شریف محقق خواهد شد. از خداوند متعال می‌خواهیم که به خانواده‌های شهدا، مردم یمن و رهبری شجاع این کشور پاداش بزرگی عطا کند.

عصر روز گذشته ریاست جمهوری یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در اوج نبرد تمام عیار با رژیم اسرائیل، شهادت شماری از رهبران ملی را به مردم و امت اسلام اعلام می کنیم. «احمد غالب الرهوی» نخست وزیر دولت «تغییر و سازندگی» به همراه شماری از وزیران کابینه در حمله پنجشنبه گذشته رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

بر اساس این بیانیه، رژیم صهیونیستی، نخست وزیر و شماری از وزیران کابینه یمن را که در یک کارگاه عملی در حال ارزیابی فعالیت و عملکرد کابینه بودند، هدف قرار داد. شماری از وزیران هم در تجاوز اخیر رژیم اسرائیل زخمی شدند که جراحات برخی متوسط و برخی خطرناک و تحت مراقبتهای ویژه هستند.

ریاست جمهوری یمن تاکید کرد: به مردم خود و مردم مظلوم فلسطین و تمام امت اسلام و آزادگان جهان اطمینان می دهیم که همچنان به موضع اصیل خود در حمایت و پشتیبانی مردم غزه ادامه خواهیم داد. ما همچنان به تقویت نیروهای مسلح و توانمندی آنها برای مقابله با تمام چالشها و خطرات ادامه خواهیم داد، همانطور که مردم بزرگ یمن هم در تمام میادین و صحنه ها حاضر هستند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار