پزشکیان: جمهوری اسلامی ایران برای مواجهه با هر سناریو و شرایطی آمادگی کامل دارد اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران کاملا شفاف است / تسلیم آمریکا نخواهیم شد آیت‌الله رجبی: ایران با غنی‌سازی اورانیوم مسیر خودکفایی را هموار می‌کند پاسخ قاطع اسلامی به گزافه‌گویی آمریکا: ما از کسی دستور نمی‌گیریم! رهبر معظم انقلاب: باید وعده‌ی الهی درباره‌ی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم سرلشکر ‌رحیم‌صفوی: آمریکا در جنگ ۱۲ روزه ‌تمام‌قد ‌از اسرائیل حمایت کرد‌ سردار فدوی: موشک‌هایمان تا آخرین ثانیه‌ ‌بر جان‌ اسرائیل ‌نشست ادعای عجیب یک نماینده مجلس: قرار است ترامپ و پزشکیان دیدار کنند اسلامی: ۵ هزار مگاوات برق اتمی در سایت «ایران هرمز» تولید خواهد شد تقدیر حمید رسایی از سخنرانی شایسته پزشکیان در سازمان ملل شنیده‌شدن صدای انفجار کنترل شده از سوم مهر در اصفهان تعطیلی پنجشنبه‌های ادارات شامل کدام استان‌ها است؟ تصاویر و کتابی که پزشکیان در سازمان ملل نشان داد چه بود؟ + عکس گزارش کامل وزارت اطلاعات از دستیابی به منابع اطلاعاتی اسرائیل + فیلم وزیر اطلاعات: گنجینه اطلاعات تسلیحاتی اسرائیل که به ایران منتقل شده، شامل میلیون‌ها صفحه اطلاعات متنوع و ارزشمند است

عارف: مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است/ تصمیم مقتضی را می‌گیریم

معاون اول رئیس جمهور در جلسه دولت گفت: مکانیزم ماشه از لحاظ حقوقی و موازین بین‌المللی دارای شبهات و اشکالات فراوانی است و این سوال جدی مطرح است که آیا سه کشور اروپایی صلاحیت طرح این موضوع را دارند؟
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 31
کد خبر: ۲۸۷۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف در جلسه هیئت دولت با تاکید بر اینکه همواره در برابر تحریم‌ها توانستیم در چارچوب و راهبرد‌های مشخص حاکمیت حرکت کنیم، افزود: مکانیزم ماشه از لحاظ حقوقی و موازین بین‌المللی دارای شبهات و اشکالات فراوانی است و این سوال جدی مطرح است که آیا سه کشور اروپایی صلاحیت طرح این موضوع را دارند؟ البته در صورت اجرایی شدن مکانیزم ماشه متناسب با این اقدام تصمیمات لازم گرفته می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه برخی از رسانه‌های غربی و رسانه‌های با ماهیت و هویت مشخص در تلاش برای بزرگنمایی مکانیزم ماشه هستند، تأکید کرد: ما داوطلب تحریم نیستیم، اما تجربه ۴ دهه گذشته نشان داده که ملت ایران بزرگتر از آن است که با تحریم‌ها کوتاه بیاید.

وی همچنین با اشاره به سفر دکتر پزشکیان به چین برای شرکت در اجلاش شانگهای، خاطرنشان کرد: شرکت در اجلاس سران شانگهای که اجلاس مهمی است در همان مسیر و راهبرد توسعه روابط چندجانبه و مشارکت جدی در اتحادیه‌های منطقه‌ای است که در طول یک سال گذشته به دستاورد‌های خوبی در این بخش رسیدیم.

عارف ادامه داد: شرکت در اجلاس شانگهای فرصت و زمینه خوبی برای دیدار‌های دوجانبه با مقامات ارشد چینی فراهم می‌کند و توسعه و تحکیم روابط تهران-پکن و تقویت همکاری‌های گذشته با توجه به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی دو دولت و ملت در دستورکار دو کشور قرار دارد.

وی در ادامه درخصوص التهابات بازار ارز در روز‌های اخیر تاکید کرد: در چند روز گذشته وضعیت بازار ارز نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است باید بانک مرکزی اعلام کند که چه عواملی برای نرخ‌های کاذب دلار که به نظر نمی‌رسد زمینه اقتصادی هم دارد تأثیرگذار است؟ البته تیم اقتصادی دولت با تدبیر لازم ثبات را به بازار ارز باز می‌گرداند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به حمله ددمنشانه و ضد انسانی رژیم متجاوز صهیونیستی به سران و مقامات یمن اشاره کرد و با تسلیت شهادت تعدادی از اعضای کابینه دولت یمن گفت: این رژیم مجعول بار دیگر ماهیت خود را نشان داد که هیچ حد و مرزی برای تجاوزات خود حتی به یک دولت قانونی قایل نیست البته ملت شجاع یمن که هزینه‌های حمایت خود در همراهی با مردم مظلوم غزه را پرداخت می‌کنند، به لطف الهی با پیروزی از این حوادث تلخ عبور خواهند کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار