زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

کاخ سفید: ترامپ مایل است مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کند

سخنگوی کاخ سفید در حالی که واشنگتن از برجام خارج شده است از تمایل ترامپ برای فعال کردن سازوکار موسوم به ماشه علیه ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه گفت که رئیس جمهور آمریکا مایل است بزودی سازوکار حل اختلاف در برجام موسوم به مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن خودکار تحریم‌های بین المللی علیه ایران فعال نماید.

 

در همین حال منابع خبری اعلام کردند که دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی را در جریان ارائه درخواستی برای فعالسازی تحریم‌های بین المللی علیه ایران قرار داده است.

 

این در حالی است که «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در وین امروز چهارشنبه در پیامی توئیتری صراحتاً با تقلای آمریکا در راستای فعال سازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران مخالفت کرد.

 

نماینده دائم روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در وین در این خصوص نوشت: آمریکا ادعا می‌کند همچنان طرف «مشارکت کننده در برجام» است. با توجه به یادداشت رئیس جمهور آمریکا در تاریخ ۸ مه سال ۲۰۱۸ با عنوان «قطع مشارکت آمریکا در برجام»؛ این مسأله کاملاً غیرمنطقی است.

 

همچنین دفتر نمایندگی روسیه مستقر در وین ساعاتی پیش در پیامی توئیتری صراحتاً با تقلای آمریکا در راستای فعال سازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران مخالفت کرد.

 

دفتر نمایندگی روسیه مستقر در وین در این باره نوشت: در هیچ زمانی در جریان مذاکرات برجام این برداشت ایجاد نشد که یک کشور می‌تواند به طور یکجانبه به مشارکت خود در توافق پایان داده و سپس تلاش کند خود را از حق فعال کردن مکانیسم ماشه بهره‌مند کند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر