دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است وقوع انفجار مرگبار در دانشکده افسری سلیمانیه عراق + جزئیات  در دیدار فرمانده جدید سنتکام با السودانی در بغداد چه گذشت؟ گروه مینسک رسماً منحل شد/ پایان ۳۱ سال فعالیت میانجی‌گران غربی در مناقشه قره‌باغ روابط گرم ترکیه و روسیه/حتی چالش‌ها هم نتوانستند سد راه همکاری دو کشور شوند! درخواست بی‌شرمانه وزیر خارجه انگلیس از ایران رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای

سازمان ملل: زلزله شرق افغانستان چالش‌های انسانی را چند برابر کرده است

 کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اعلام کرد که زمین‌لرزه مرگبار شرق افغانستان، در شرایطی رخ داده که این کشور هم‌زمان با بحران‌هایی چون خشکسالی و بازگشت گسترده مهاجران روبه‌رو است و اکنون وضعیت انسانی به‌شدت پیچیده‌تر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 02
کد خبر: ۲۸۸۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «فیلیپو گراندی» کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، با ابراز تأسف عمیق نسبت به زلزله اخیر افغانستان، این حادثه را «بحرانی در دل بحران‌های دیگر» توصیف کرد.

وی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امیدوارم جامعه جهانی و کشورهای اهداکننده در حمایت از تلاش‌های امدادی تردید نکنند.»

کمیساریای عالی سازمان ملل نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که منابع بیشتری برای امدادرسانی فوری مورد نیاز است.

براساس آمار حکومت طالبان، تاکنون دست‌کم 800 نفر در ولایت کنر و 12 نفر در ولایت ننگرهار جان باخته‌اند. همچنین دو هزار و 500 نفر در کنر، 255 نفر در ننگرهار، 58 نفر در لغمان و چهار نفر در نورستان زخمی شده‌اند.

مقامات حکومت طالبان و دفترهای سازمان ملل نیز به رسانه‌ها گفته‌اند که تیم‌های کمک‌رسان به مناطق آسیب‌دیده اعزام شده‌اند، اما تخریب مسیرهای زمینی مانع امدادرسانی شده و بیشتر کمک‌ها باید از طریق هوا صورت گیرد.
زمین‌لرزه‌ای به قدرت 6 ریشتر شامگاه یکشنبه ولایت‌های شرقی افغانستان را لرزاند و خسارت‌های گسترده‌ای به بار آورد. این در حالی است که افغانستان طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از بحران‌های انسانی دست‌به‌گریبان بوده است؛ از خشکسالی شدید و ناامنی غذایی گرفته تا بازگشت اجباری میلیون‌ها مهاجر از کشورهای همسایه.

زمین‌لرزه اخیر نه‌تنها بر شمار قربانیان افزوده، بلکه چالش‌های انسانی موجود در افغانستان را چند برابر کرده و ضرورت حمایت فوری جامعه جهانی از مردم این کشور را پررنگ‌تر ساخته است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار