کنترل قیمت‌ها در بازار با شعار انجام نمی‌شود-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

کنترل قیمت‌ها در بازار با شعار انجام نمی‌شود

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کنترل قیمت‌های کالا‌ها در بازار با جلسه، بگیر و ببند، بازرسی و شعار انجام نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در صحن علنی امروز و در جریان بررسی جلوگیری از افزایش قیمت کالا‌های اساسی خطاب به وزرای صنعت و دادگستری، گفت: دو نفر از وزرا و معاونانشان در این جلسه صحبت کردند و خدایی اگر تحلیل‌شان برای کنترل قیمت‌ها در بازار اینگونه است، مسلماً شدنی نیست و موفق نمی‌شوند.

 

 رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: کنترل قیمت‌ها به برگزاری جلسه، بگیر و ببند و بازرسی نیست، نمی‌توان قیمت‌ها را با شعار کنترل کرد، آقای رحمانی شما مصاحبه می‌کنید و قول می‌دهید که اتفاقی نمی‌افتد، اما بر عکس آن اتفاق می‌افتد.

 

اکبریان تأکید کرد: چرا امروز نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و زنگنه وزیر نفت در این جلسه حضور نیافتند؟ بسیاری از خانم‌های سرپرست خانواده در آژانس مشغول کار هستند که دولت تکلیف آنها را مشخص نکرده است، دولت مجلس و مردم را در بحث افزایش قیمت بنزین غافلگیر کرد، حداقل کار کارشناسی انجام می‌داد و سامانه‌ای را برای کنترل‌ها در نظر می‌گرفت.

 

او بیان کرد: شما می‌گویید بازار‌ها پر است، اما چه فایده بدون نظارت در اختیار دلالان قرار می‌گیرد، با کنترل بازار تنها تابع عرضه، تقاضا و قیمت‌هاست، پس چرا برای این موضوع دولت سامانه‌ای درست نکرد؟ با افزایش پرونده‌های شکایت، بگیر و ببند و زندان کردن آن هم در سال رکود اقتصادی چه سودی برای مردم دارد؟ تنها مردم بیشتری به جمع بیکاران اضافه می‌شوند.

 

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه قانون صندوق الکترونیکی ۶ ماهه ابلاغ شد، اما توسط دولت اجرا نشده است، گفت: اگر این سیستم انجام می‌شد، ورود، خروج کالا و مالیات از مغازه‌ها به درستی انجام می‌شد.

 

اکبریان افزود: در بحث احتکار از ورود کالا از گمرک تا بازار اگر نظارت درستی داشتیم، اینطور نمی‌شد، شما همراه با دوربین می‌روید و اعلام می‌کنید که مثلا یک انبار یخچال کشف کرده‌ایم و مردم هم گمان می‌کنند که قرار است یخچال ارزان شود! همانگونه که رئیس جمهور ابتدا اعلام کرد بزرگترین مخزن نفتی را کشف کردیم و بعد فردای آن قحطی شد.

 

او خطاب به دولت گفت: چه میزان بازرس دارید؟ بازرسی که حقوق چند ماه خود را دریافت نکرده حتی اگر فرزند امام‌زاده هم باشد با اشتباه می‌افتد. بازرس‌ها باید آموزش دیده باشند.

 

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: قاضی تعزیرات به دلیل ۲۲ میلیون جریمه ۶ روز تلفن‌های شرکت سایپا را با ۴۲ هزار پرسنل قطع کرده است بعد ما صحبت از سال رونق تولید می‌کنیم. چرا تلفنی را قطع می‌کنید که نتیجه آن میلیارد‌ها ضرر است. بعد هم می‌گویند که قاضی مستقل است. البته که تعزیرات هم برای دولت و نه قوه قضاییه است.

 

اکبریان تأکید کرد: ما باید نیروهایمان را با شرایط کشور آموزش و توجیح کنیم، قیمت کالا‌ها از ابتدا در کشور به دو بخش دلار و بنزین مربوط بوده و باید در این حوزه کار اساسی انجام داد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر