رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

قطر: حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌دانیم

قطر: حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌دانیم شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در کنفرانس خبری در دوحه گفته است ما هیچ گونه نقض حاکمیت خود را تحمل نخواهیم کرد و حق پاسخ به این حمله آشکار را برای خود محفوظ می‌داریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در کنفرانس خبری در دوحه گفته است کشور قطر امروز هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت که مصداق تروریسم دولتی است.

وی ادامه داد ما هیچ گونه نقض حاکمیت خود را تحمل نخواهیم کرد و با هرگونه نقض امنیتی قاطعانه برخورد خواهیم کرد و حق پاسخ به این حمله آشکار را برای خود محفوظ می‌دارد.

وزیر خارجه قطر تصریح کرد ما یک تیم حقوقی برای انجام اقدامات قانونی برای پاسخ به این حمله تشکیل داده‌ایم.

وی در پاسخ به ادعای مقامات آمریکایی در مورد اطلاع دادن به حکومت قطر پیش از حمله رژیم صهیونیستی تصریح کرد طرف آمریکایی ده دقیقه پس از حمله به ما اطلاع داد.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی تاکید کرد در سایه حمله اسرائیل، در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای برای توافق (آتش بس در غزه) در جریان نیست.

پیش از این، وزارت امور خارجه قطر طی بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به محل اقامت سران حماس در دوحه را محکوم کرد.

وزارت خارجه قطر در بیانیه خود اعلام کرد: "این تجاوز جنایتکارانه، نقض تمامی قوانین بین‌المللی و تهدیدی خطرناک برای امنیت و سلامت قطری‌ها و ساکنان این کشور بشمار می‌رود. "

در ادامه این بیانیه آمده است: "دولت قطر این تجاوز را به شدت محکوم می‌کند و تأکید می‌نماید که با این رفتار بی‌پروا و خصمانه اسرائیل مماشات نخواهد کرد. "/ تسنیم 

کلمات کلیدی: قطر اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار