اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر

موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر حمله هوایی روز گذشته رژیم صهیونیستی به دوحه همچنان واکنش‌های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی را در پی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۷۵۲
موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوان امیری قطر شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در تماس تلفنی با امیر قطر، ضمن ابراز همبستگی کامل با دوحه، حمله اسرائیل را محکوم کرد. اردوغان این اقدام را نقض آشکار قوانین و منشورهای بین‌المللی دانست و هشدار داد که این حمله تهدیدی جدی برای امنیت قطر و کل منطقه محسوب می‌شود. وی تأکید کرد آنکارا هرگونه تجاوزی را که امنیت و ثبات منطقه را به خطر اندازد، قاطعانه رد می‌کند.

در مصر نیز احمد الطیب، شیخ الازهر، در بیانیه‌ای این تجاوز را «حمله تروریستی» توصیف کرد و گفت: «آنچه در دوحه رخ داد، بخشی از طرح اشغالگران برای گسترش هرج و مرج و بی‌ثباتی در منطقه است.»

از سوی دیگر، جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تسلیت به دولت و ملت قطر و شهادت شماری از مجاهدان حماس، حمله به دوحه را «هدف‌گیری میانجیگری قطر و مصر» برای توقف جنگ دانست. این جنبش تأکید کرد حمله به پایتخت قطر بدون چراغ سبز آمریکا و پوشش حمایتی دولت ترامپ امکان‌پذیر نبود.

دفتر  نخست‌وزیر مالزی نیز در بیانیه‌ای با محکومیت شدید این تجاوز هوایی، گفت: این اقدام خصمانه آشکار، نقض آشکار حاکمیت قطر و تخطی فاحش از قوانین بین‌المللی است.

در سطح آمریکای لاتین نیز، گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، این حمله را «بزدلانه» خواند و با ابراز همبستگی با مردم قطر از ملت‌های عرب خواست بیشترین حد از اتحاد را در برابر تجاوزات اسرائیل داشته باشند.

در این میان الجزایر به عنوان عضو عرب شورای امنیت، به درخواست قطر خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار