سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان

موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر

موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر حمله هوایی روز گذشته رژیم صهیونیستی به دوحه همچنان واکنش‌های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی را در پی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۷۵۲
موج محکومیت‌ها علیه حمله رژیم صهیونیستی به قطر

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوان امیری قطر شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در تماس تلفنی با امیر قطر، ضمن ابراز همبستگی کامل با دوحه، حمله اسرائیل را محکوم کرد. اردوغان این اقدام را نقض آشکار قوانین و منشورهای بین‌المللی دانست و هشدار داد که این حمله تهدیدی جدی برای امنیت قطر و کل منطقه محسوب می‌شود. وی تأکید کرد آنکارا هرگونه تجاوزی را که امنیت و ثبات منطقه را به خطر اندازد، قاطعانه رد می‌کند.

در مصر نیز احمد الطیب، شیخ الازهر، در بیانیه‌ای این تجاوز را «حمله تروریستی» توصیف کرد و گفت: «آنچه در دوحه رخ داد، بخشی از طرح اشغالگران برای گسترش هرج و مرج و بی‌ثباتی در منطقه است.»

از سوی دیگر، جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تسلیت به دولت و ملت قطر و شهادت شماری از مجاهدان حماس، حمله به دوحه را «هدف‌گیری میانجیگری قطر و مصر» برای توقف جنگ دانست. این جنبش تأکید کرد حمله به پایتخت قطر بدون چراغ سبز آمریکا و پوشش حمایتی دولت ترامپ امکان‌پذیر نبود.

دفتر  نخست‌وزیر مالزی نیز در بیانیه‌ای با محکومیت شدید این تجاوز هوایی، گفت: این اقدام خصمانه آشکار، نقض آشکار حاکمیت قطر و تخطی فاحش از قوانین بین‌المللی است.

در سطح آمریکای لاتین نیز، گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، این حمله را «بزدلانه» خواند و با ابراز همبستگی با مردم قطر از ملت‌های عرب خواست بیشترین حد از اتحاد را در برابر تجاوزات اسرائیل داشته باشند.

در این میان الجزایر به عنوان عضو عرب شورای امنیت، به درخواست قطر خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار