واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است

ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به آغاز روند فعال شدن مکانیسم ماشه مدعی شد فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان یافتن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 17
کد خبر: ۲۸۹۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از ظهر چهارشنبه به وقت تهران با اشاره به آغاز روند فعال شدن اسنپ‌بک مدعی شد «فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان یافتن است.»

این مقام بلند پایه اروپایی بی توجه به بدعهدی‌های طرف غربی در اجرای تعهدات ذیل برجام ادعا کرد: «ایران باید گام‌های قابل‌اعتماد و ملموسی در جهت پاسخ‌گویی به مطالبات فرانسه، انگلیس و آلمان بردارد و این به معنای همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و فراهم‌کردن امکان بازرسی فوری از تمامی تاسیسات هسته‌ای این کشور است.»

با آغاز فعال شدن مکانیسم ماشه از سوی سه کشور اروپایی، جمهوری اسلامی ایران بار دیگر برابر فشار‌های سیاسی غرب ایستادگی و بر مواضع اصولی خود در زمینه برنامه هسته‌ای تأکید کرده است.

مقامات ایرانی بار‌ها اعلام کرده‌اند که برنامه هسته‌ای کشور صرفاً ماهیتی صلح‌آمیز دارد و تمامی فعالیت‌ها تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌شود. توافق اخیر میان ایران و آژانس نیز نشان‌دهنده تمایل تهران برای حفظ مسیر همکاری فنی و شفاف‌سازی در چارچوب مقررات بین‌المللی است.

در مقابل، فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی کشور‌های اروپایی در شرایطی صورت می‌گیرد که این کشور‌ها پس از خروج آمریکا از برجام، نتوانستند به تعهدات اقتصادی و سیاسی‌شان در قبال ایران عمل کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار