به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با آغاز هفته بسیج در سراسر کشور، جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه آزاد کشور به دیدار و گفتگو با دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند.
ولایتی در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت های کانون های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور گفت: نهادهای انقلابی و خصوصاً بسیج باید تلاش کنند تا دانشگاه آزاد، در مسیر فرهنگی و دینی، به سطح رشد و تعالی دست یابد.
وی به اقدامات انجام شده در دوره تحولی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: تخریب ارزش های دینی و آرمان های نظام و انقلاب در دانشگاه پذیرفتنی نیست.
ولایتی با تأکید بر اینکه اساتید بسیجی باید در خط مقدم دفاع از ارزشها و انقلاب باشند، اظهار داشت: اساتید باید در برابر ناهنجاری ها به رسالت خود عمل کنند.
در این دیدار، سید محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن قدردانی از حمایت های مسئولان دانشگاه، گزارشی از فعالیت بسیج اساتید ارائه کرد.
جذب ۴۰۰ عضو هیأت علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی
در خبری دیگر از دانشگاه آزاد اسلامی اینکه، محمد مهدی طهرانچی در نشست صمیمانه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای چالوس و نوشهر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است که در گام اول توانست در حوزه توسعه کمی آموزش عالی اثرات جدی داشته باشد. امروز این دانشگاه ۳۸ درصد آموزش عالی کشور را برعهده دارد و در کنار سایر دانشگاههای کشور، در آموزش و پرورش، آموزش پزشکی و غیرپزشکی فعالیتهای جدی دارد.
وی ادامه داد: انتظاری که در گام دوم از دانشگاه آزاد اسلامی میرود، این است که وارد مرحله کیفیسازی و کارآمدی شده و بتواند بسترساز اشتغال دانش بنیان جوانان باشد و این رسالت در ۵۲۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری و اجرا میشود.
طهرانچی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از رویکرد آموزش برای آموزش به آموزش کاربردی و مهارتآموزی دانشجویان تغییر جهت داده، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ۱۷ هزار هکتار زمین و ۲۰ میلیون مترمربع فضای مفید در اختیار دارد که میتواند علاوه بر آموزش، برای مباحث بسترسازی اشتغال دانش بنیان به کار گرفته شود. در دوره جدید با حمایت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری، سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی را ایجاد کردیم و تلاش داریم «بازار فناوری» را در استان و «سرای نوآوری» را در واحدهای دانشگاهی راهاندازی کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به راهاندازی طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای (پایش) در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: یکی از راهبردهای نقشه جامع علمی کشور، بحث نظام موضوعات کارشناسی ارشد و دکتری است که خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی عملیاتی شده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی میتوانند در یک سامانه و از میان چالشهای ملی و منطقهای احصاءشده، تز و موضوع پایاننامه خود را انتخاب کنند. لازم به ذکر است تاکنون بیش از ۱۰ هزار موضوع و زمینه پژوهشی احصاء شده و به صورت درختواره در سامانه پایش دانشگاه آزاد اسلامی بارگذاری شده است.
وی همچنین با اشاره به فعالیت بیش از ۲۴ هزار عضو هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: با توجه به اینکه موضوعات مربوط به ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت ممیزه بررسی میشود، این هیأت جوابگوی مسیر ارتقای این تعداد عضو هیأت علمی نیست و برای تحرک پژوهشی و ایجاد انگیزه بین اعضای هیأت علمی، نیازمند چند هیأت ممیزه هستیم تا بتوانیم ارتقای اعضای هیأت علمی را پوشش دهیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از جذب ۴۰۰ عضو هیأت علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: فراخوان جدید جذب هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به زودی در ماه جاری اعلام خواهد شد تا بتوانیم نیروی جوان، متعهد و دارای تخصص را به بدنه دانشگاه اضافه کنیم.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان بخش ابتدایی سخنان خود، با ابراز خرسندی از اعتماد و استقبال مردم نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: خوشبختانه با تغییر رویکردی که در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، امسال در تعداد دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی شاهد افزایش چشمگیری بودیم. دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران یکی از استانهای موفق در حوزه جذب دانشجو بود که نشان میدهد مردم به این دانشگاه اعتماد کرده و جوانان خود را به آن سپردهاند.