ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم

سرویس مخفی آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در نیویورک خنثی کردیم سرویس مخفی ایالات متحده اعلام کرد که شبکه‌ای عظیم از سرور‌های مخابراتی و صد‌ها هزار سیم‌کارت را در محدوده محل برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک شناسایی و جمع‌آوری کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۲۸۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته این نهاد امنیتی آمریکا، این شبکه متشکل از ۳۰۰ سرور سیم‌کارت و بیش از ۱۰۰ هزار سیم‌کارت فعال بوده که قابلیت انجام حملات مخرب مخابراتی از جمله از کار انداختن شبکه‌های تلفن همراه، اختلال در سرویس‌های پیام‌رسانی و حتی ایجاد کانال‌های رمزگذاری‌شده برای ارتباط عوامل مخرب را داشته است.

«شان کاران»، رئیس سرویس مخفی آمریکا، در بیانیه‌ای هشدار داد: «ابعاد احتمالی اختلالی که این شبکه می‌توانست در سیستم‌های مخابراتی کشور ایجاد کند، قابل تصور نیست. ماموریت ما بر پیشگیری استوار است و این اقدام پیامی روشن به هر عامل تهدیدکننده می‌دهد که اقدامات آنها فوراً شناسایی و خنثی خواهد شد.»

مقامات آمریکایی تاکید کرده‌اند که تاکنون هیچ طرح مستقیم برای حمله به نشست سازمان ملل کشف نشده و تهدید معتبری علیه شهر نیویورک گزارش نشده است. با این حال، مت مک‌کول رئیس دفتر نیویورک سرویس مخفی، در یک ویدئو توضیح داد که این شبکه توانایی از کار انداختن دکل‌های مخابراتی و قطع کامل ارتباطات تلفنی و پیامکی شهر را داشته و اگر با حادثه‌ای همزمان می‌شد، می‌توانست برای نیویورک فاجعه‌بار باشد.

تحقیقات نشان می‌دهد این عملیات سازمان‌یافته و پرهزینه بوده و میلیون‌ها دلار برای خرید تجهیزات و سیم‌کارت‌ها هزینه شده است. بنا بر گزارش‌ها، این شبکه توانایی ارسال ۳۰ میلیون پیامک در هر دقیقه را داشته است./ ایرنا 

کلمات کلیدی: نیویورک آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار