سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

هشدار علی لاریجانی درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل

هشدار علی لاریجانی درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران هشدار داد در صورت بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، ایران همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را متوقف خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 26
کد خبر: ۲۹۰۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در در گفت‌وگو با رسانه آمریکایی تاکید کرد که در صورت بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، ایران مشارکت خود در بازرسی‌های بین‌المللی تسلیحاتی را متوقف خواهد کرد.

لاریجانی که مسئول مذاکرات هسته‌ای ایران است، در گفتگویی اختصاصی با شبکه خبری «پی‌بی‌اس» آمریکا گفت: «اگر مکانیسم اسنپ‌بک (ماشه) اجرا شود، ما همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تعلیق خواهیم کرد.»

به گزارش پی‌بی‌اس، از زمان حمله جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران، مسئله دسترسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این تاسیسات در حالت تعلیق باقی مانده است. همچنین، شمارش معکوس ۳۰ روزه برای بازگرداندن تحریم‌هایی که از سال ۲۰۱۵ مسدود شده بودند، قرار است در هفته آینده به پایان برسد.

لاریجانی در گفت‌وگویی تفصیلی با برنامه «فرانت‌لاین» در شبکه پی‌بی‌اس گفت ایران «همه گزینه‌ها و سازوکارهای موجود برای حل این مناقشه به روش مسالمت‌آمیز» را پیگیری کرده‌ است. او همچنین به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده درباره حملات جدید هشدار داد و گفت ایران هرگز تسلیم نخواهد شد.

خبرنگاران پی‌بی‌اس که برای گفت‌وگو با لاریحانی به ایران آمده بودند، اجازه یافتند از مناطقی از ایران که در طول جنگ هدف گرفته شده بود، بازدید کنند. با این حال، به فرانت‌لاین اجازه داده نشد از تأسیسات هسته‌ای که در حملات آمریکایی‌ها آسیب دیده بودند، بازدید کند.

در این مصاحبه، لاریجانی گفت که اطلاعات مشخصی برای ارائه درباره میزان خسارت به سایت‌های هسته‌ای ایران در اثر بمباران آمریکایی‌ها یا اینکه این حملات تا چه حد برنامه هسته‌ای ایران را عقب انداخته است، ندارد. با این حال، او گفت: «به نظر من، برنامه هسته‌ای ایران هرگز نمی‌تواند نابود شود؛ زیرا وقتی شما یک فناوری‌ را کشف کرده‌اید، آن کشف را نمی‌توان از شما گرفت. مثل این است که شما مخترع یک ماشین باشید و آن ماشین از شما دزدیده شود. شما همچنان می‌توانید دوباره آن را بسازید.»

روزنامه «واشنگتن‌پست» چندی پیش از فعالیت‌هایی در یک سایت زیرزمینی در جنوب نطنز، معروف به «کوه کلنگ» خبر داد. وقتی از لاریجانی پرسیده شد که آیا حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب آغاز این فعالیت‌ها بوده و آیا او تمایل دارد چیزی درباره این سایت هسته‌ای بگوید، پاسخ داد: «نه، هیچ چیز. ما هیچ‌کدام از آن مکان‌ها را رها نکرده‌ایم. در آینده ممکن است همچنان به فعالیت ادامه دهند یا تعطیل شوند.»

لاریجانی به فرانت‌لاین گفت ایران به هیچ وجه قصد ساخت سلاح هسته‌ای را ندارد، چه حالا و چه در آینده، اما حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی باعث شده مذاکرات به یک «نمایش مضحک» تبدیل شود.

وقتی از او پرسیده شد که می‌خواهد آمریکایی‌ها چه چیزی را درباره برنامه هسته‌ای ایران درک کنند، گفت: «اینکه بفهمند ما شایسته همان حقوق بشری هستیم که آنها برای خودشان اعلام می‌کنند. اینکه باید با عدالت و اخلاق رفتار کنند. رفتارهایشان باعث می‌شود جهان به سمت هرج‌ومرج سقوط کند. و این بر خودشان نیز اثر منفی دارد.»

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران افزود: «مردم آمریکا نمی‌خواستند کسانی را (به‌عنوان رئیس‌جمهور) انتخاب کنند که سربازانشان را به گور می‌فرستند. آنها باید درست عمل کنند و برای دیگران همان چیزی را بخواهند که برای خودشان می‌خواهند.»/مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار