مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند

معترضان در گرجستان به سمت کاخ ریاست جمهوری تظاهرات کرده و با عبور از موانع آهنی وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور کشورشان شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۹۰۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، اعتراض مخالفان غرب‌گرا در گرجستان امروز شنبه به خشونت کشیده شد. معترضان در تفلیس پایتخت این کشور سعی کردند با عبور از موانع آهنی به محل اقامت ریاست جمهوری حمله کنند.

یک گزارش تلویزیونی در این خصوص اضافه کرد که پلیس از اسپری فلفل برای متفرق کردن جمعیت استفاده کرده است.

پیش از این در روز انتخابات، معترضان مخالف در تفلیس راهپیمایی کردند و گفتند که این یک «انقلاب مسالمت‌آمیز» در روز انتخابات دولت محلی (شهرداری ها) خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تاس، معترضان در تفلیس به سمت کاخ ریاست جمهوری سنگ پرانی کرده و به سمت پلیس وسایل آتش زا پرتاب می‌کنند.

وزارت کشور گرجستان در این ارتباط اعلام کرد که تجمع در تفلیس «فراتر از حد قانونی» پیش رفته است.

در تفلیس، معترضان وارد محوطه محل اقامت ریاست جمهوری گرجستان شده و سعی در تصرف آن دارند.

به گزارش اسپوتنیک، یگان‌های بیشتری از نیرو‌های ویژه در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری گرجستان، جایی که معترضان از موانع آهنی عبور کردند، مستقر شده‌اند.

نیرو‌های ویژه از ماشین آب پاش علیه معترضان در نزدیکی کاخ استفاده می‌کنند.

خبرنگار ریانووستی گزارش داد که گروه موسوم به پسران «اروپایی-گرجی» علیرغم هشدار‌های نیرو‌های ویژه، همچنان به پرتاب سنگ به سمت محل اقامت رئیس جمهور گرجستان ادامه می‌دهند.

معترضان که پرچم اتحادیه اروپا را نیز با خود به همراه دارند، سعی می‌کنند وارد ساختمان اقامتگاه ریاست جمهوری در این کشور شوند؛ نیرو‌های امنیتی نیز در تلاش‌اند تا نظم و قانون را برقرار کنند.

به گزارش خبرگزاری راشا تودی، شورشیان نقابدار که پرچم‌های اتحادیه اروپا و اوکراین را تکان می‌دادند، صندلی‌ها و میز‌های نزدیک کاخ ریاست جمهوری گرجستان در تفلیس را به آتش کشیدند.

اغتشاشگران طرفدار اتحادیه اروپا در حالی که پلیس ضدشورش تفلیس را محاصره کرده‌اند، خیابان‌ها را آتش می‌زنند.

موانع امنیتی کاخ ریاست جمهوری تفلیس پس از تلاش شورشیان طرفدار اتحادیه اروپا برای یورش به آن، تکه تکه شده است./ مهر

کلمات کلیدی: گرجستان معترضان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار