هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

معاون وزیر بهداشت: هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتو‌های هسته‌ای تهدید نمی‌کند

معاون وزیر بهداشت گفت: نگرانی در مورد عوارض پرتو‌ها در سایت‌های هسته‌ای که مورد اصابت قرار گرفته‌اند وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا رئیسی با بیان اینکه مراکز غنی‌سازی که تاکنون مورد صابت قرار گرفته‌اند هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند، اظهار کرد: سایت‌های «نطنز»، «فوردو» و سایت‌هایی که مورد اصابت قرار گرفته‌اند عمدتاً سایت‌های غنی‌سازی هستند و نگرانی در ارتباط با عوارض پرتو‌ها در سایت‌های غنی‌سازی نداریم.

وی با بیان اینکه افرادی که درون سایت‌ها فعالیت می‌کنند تا حدودی در معرض خطر قرار دارند، توضیح داد: افرادی که در نزدیکی سایت‌ها حضور دارند آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند. خوشبختانه، سازمان انرژی اتمی نیز تمهیدات لازم را پیش از این اندیشیده است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: با توجه به اندازه‌گیری‌های صورت گرفته که مورد تایید سازمان انرژی اتمی و سازمان‌های بین‌المللی است، به طور قاطع و صریح اعلام می‌کنم که هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتویی تهدید نمی‌کند. اصولاً پرتویی وجود ندارد که مردم در معرض آن قرار بگیرند.

رئیسی گفت: حداکثر شعاعی که گاز‌های سمی ناشی از انفجار‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد ۵۰ تا ۱۰۰ متر است و بیش‌تر از آن مشکلی ایجاد نمی‌کند. خوشبختانه، فاصله محل سکونت مردم با سایت‌ها بیش از ۳۰ کیلومتر است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

او اظهار کرد: سایت‌های نطنز، فوردو و مراکز غنی‌سازی که تا کنون مورد اصابت قرار گرفته‌اند، هیچ خطری برای مردم ایجاد نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه از مردم می‌خواهم اخبار سلامت را از حوزه سلامت پیگیری کنند، توضیح داد: سازمان انرژی اتمی، مباحث فنی مربوط به اصابت به سایت‌ها را پیگیری می‌کند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار