دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی

ظفرقندی: در حوزه دارو وضع بهتری نسبت به پارسال داریم

 وزیر بهداشت گفت: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینه‌ها چه در تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بیماری‌های خاص کاری که انجام می‌دهیم این است که کمیسیون بررسی دارو مرتباً تشکیل می‌شود تا داروهایی که نیاز است تصویب شود و در لیست دارویی ما قرار گیرد که آن‌ها را تامین می‌کنیم.

وی ادامه داد: از لحاظ تامین ارز و تامین هزینه‌ها چه در تولید داخل و چه واردات فعلاً وضع ما از گذشته بهتر است.

وزیر بهداشت عنوان کرد: قطعاً تحریم‌ها اثر می‌گذارد و مخصوصاً در مبادلات ارزی ما مشکلاتی ایجاد می‌کند اما الان در مجموع شرایط ما از یکسال قبل بهتر است.

ظفرقندی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اقدامات دولت برای بهبود وضعیت کاری پرستاران، عنوان کرد: اضافه‌کار پرستاران 2.5 برابر شده و تعرفه پرستاری در سالی که گذشت حدود 40 درصد افزایش پیدا کرد. ما در دولت به‌دنبال این هستیم در بیمارستان‌ها زیست پرستار یا محل‌های پانسیون برای پرستاران درست کنیم. هم‌چنین برای کارهای دیگری از جمله مجوز مراقبت منزل (Home care) در سالی که گذشت 300 مجوز صادر شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته 27 هزار استخدام در وزارت بهداشت داشتیم که حدود 50 درصد آن پرستاران بوده‌اند، عنوان کرد:در زمینه رضایتمندی پرستاران روبه‌جلو حرکت می‌کنیم؛ معوقات پرستاری در زمان تشکیل دولت چهاردهم به‌طور متوسط 12 ماه عقب بوده که الان به شش ماه رسیده است. البته این شش ماه هم زیاد است و باید تلاش کنیم تا به‌روز شویم.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درخصوص تغییر تعرفه‌های پزشکی، بیان کرد: تغییر تعرفه‌های پزشکی قطعاً انجام می‌شود اما باید شورای عالی بیمه و سازمان برنامه تصویب کنند تا به دولت بیاید و مصوب شود./تسنیم

کلمات کلیدی: وزیر بهداشت
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار