ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است

پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت

پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با نخست‌وزیر اسرائیل، بر علاقه‌مندی خود به یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک در قالب مذاکرات درباره موضوع هسته‌ای ایران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۲۹۱۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، پوتین بر موضع تزلزل ناپذیر روسیه در حمایت از حل و فصل جامع مسأله فلسطین بر اساس چارچوب حقوقی بین‌المللی شناخته شده تأکید کرد.

پوتین و نتانیاهو همچنین درباره سایر مسائل منطقه‌ای تبادل نظر کردند و رئیس‌جمهور روسیه، تمایل خود به تقویت ثبات در سوریه اعلام کرد.

بنا بر این گزارش، نخست‌وزیر اسرائیل در این تماس تلفنی که در آستانه سالروز تولد پوتین انجام شد، بهترین‌ها را برای رئیس‌جمهور روسیه آرزو کرد. پوتین نیز عید یهودیان را تبریک گفت.

کرملین پیش‌تر ۶ و ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ از برقراری دو تماس تلفنی میان رئیس‌جمهور روسیه و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داده بود. گزارشی از جزئیات دومین تماس ارائه نشد. بنا بر گزارش کرملین، پوتین و نتانیاهو ۶ مرداد توافق کرده بودند که گفت‌و‌گو درباره مسائل جاری در دستور کار بین‌المللی و دوجانبه را ادامه دهند.

بنا بر گزارش کرملین از تماس تلفنی نخست، با توجه به شدت گرفتن درگیری ایران و اسرائیل، طرف روسی در آن تماس، آمادگی خود را برای تسهیل دستیابی به راه‌حل‌های مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران ابراز کرد.

وزارت امور خارجه روسیه پیش از آن در بیانیه‌های جداگانه‌ای حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را محکوم کرده بود.

پوتین و نتانیاهو شامگاه دوشنبه درباره طرح ادعایی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن جنگ در نوار غزه گفت‌و‌گو کردند.

رئیس‌جمهور روسیه پیش‌تر ۱۰ مهر ۱۴۰۴ در بیست و دومین نشست سالانه باشگاه گفتگوی بین‌المللی والدای در سوچی، موضع خود را در حمایت مشروط از طرح رئیس‌جمهور آمریکا مشروط به تحقق راهکار دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین اعلام کرده بود.

پوتین خاطرنشان کرد: وضعیت غزه یک رویداد وحشتناک در تاریخ، در تاریخ مدرن بشریت است؛ زمانی که آقای گوترش دبیرکل طرفدار غرب سازمان ملل متحد، علناً اعلام کرد که غزه به بزرگترین گورستان کودکان در جهان تبدیل شده است، چه چیزی می‌تواند غم‌انگیزتر از این وضعیت باشد؟

رئیس‌جمهور روسیه اظهار داشت: مسکو همیشه - از سال ۱۹۴۸ و سپس دوباره در سال ۱۹۷۴، زمانی که قطعنامه مربوطه شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد - از ایجاد دو کشور حمایت کرده است: اسرائیل و یک کشور فلسطینی؛ و به نظر من، این کلید راه حل نهایی برای مناقشه فلسطین و اسرائیل است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار