پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد

ادعای نتانیاهو: ایران در حال توسعه موشک‌های ۸۰۰۰ کیلومتری بود، ما با کمک ترامپ طرح را متوقف کردیم

ادعای نتانیاهو: ایران در حال توسعه موشک‌های ۸۰۰۰ کیلومتری بود، ما با کمک ترامپ طرح را متوقف کردیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه سیاست ایران‌هراسی، ادعاهایی جدید درباره برد موشک‌های ایران مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 07
کد خبر: ۲۹۱۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با خبرنگار یهودی آمریکایی بن شاپیرو، ، با بیان اینکه طرفی که تلاش کرد موشک‌های بالستیک هسته‌ای قاره‌پیما را برای تهدید شهرهای شما توسعه دهد، ایران بود، ادعا کرد: ما این طرح را با کمک دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نابود کردیم.

وی افزود: «ایران در حال توسعه موشک‌هایی با برد ۸۰۰۰ کیلومتر است. ۳۰۰۰ کیلومتر دیگر اضافه کنید، آنها نیات هسته‌ای خود را به سمت نیویورک، واشنگتن، بوستون، میامی - حتی مار-آ-لاگو - می‌گیرند.

نتانیاهو ادامه داد: شما نمی‌خواهید در تیررس هسته‌ای افرادی باشید که فریاد «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند، و اسرائیل از این امر جلوگیری کرد.

در حالی که مقامات صهیونیست به شکاف شدید در اراضی اشغالی پس از طوفان الاقصی و ضعف این رژیم در مقابله با حماس پس از دو سال جنگ اذعان دارند، نتانیاهو ادعا کرد: اسرائیل از هفت اکتبر هولناک، به عنوان قدرتمندترین نیرو در خاورمیانه خارج شد.

نتانیاهو اظهار کرد: من معتقدم که ما به پایان جنگ در غزه نزدیک می‌شویم.

وی ادعا کرد: ما حماس را در هم شکستیم؛ هرچند که حماس هنوز شکست نخورده است، اما ما به این مرحله خواهیم رسید. ما این کار را نیز با حزب الله و سوریه کردیم و برنامه هسته‌ای ایران را در هم شکستیم.

نتانیاهو گفت: پیشرفته‌ترین سلاح‌های هجومی در زمین را اسرائیل توسعه داده است و با آمریکا به اشتراک گذاشته است./مشرق

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار