بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

تجهیزات مدارس، توانمندسازی معلمان و کیفیت آموزشی برنامه مهم وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش بر استانداردسازی تجهیزات مدارس، توانمندسازی معلمان و ارتقای کیفیت آموزشی متمرکز است و در این زمینه، طرح‌هایی نظیر هر دانش‌آموز، یک مهارت و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با هدف رفع بیکاری و افزایش مهارت نسل جوان در دست اجراست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۲۹۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی شامگاه چهارشنبه ۱۶ مهر در جلسه شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی با بیان اینکه بازگشت به زادگاه و مرور خاطرات دوران دانش‌آموزی در بیرجند برای او تجربه‌ای ارزشمند و خاطره‌انگیز است، اظهار داشت: مردم این استان همواره در ایمان، فرهنگ‌دوستی و قناعت نمونه بوده‌اند و شخصیت‌های علمی و فرهنگی برجسته‌ای را به کشور تقدیم کرده‌اند.

کاظمی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در مسیر پیشرفت کشور افزود دو حوزه در کشور نیازمند توجه بنیادین هستند؛ نظام تعلیم و تربیت و نظام تربیتی خانواده، زیرا بسیاری از چالش‌های فرهنگی و اجتماعی ما ریشه در غفلت از این دو حوزه دارد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نگاه عمیق دولت چهاردهم به مسئله آموزش و پرورش گفت: رئیس‌جمهور، آموزش و پرورش را مسئله اول کشور می‌داند و این نگاه راهبردی می‌تواند تحولی اساسی در آینده فرهنگی و علمی ایران رقم بزند.

وی به موفقیت‌های اخیر وزارت آموزش و پرورش در توسعه زیرساخت‌های آموزشی اشاره کرد و افزود با همراهی خیرین، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و نهاد‌های انقلابی، هزاران مدرسه جدید در حال احداث یا بهره‌برداری است و این حرکت جهادی بی‌سابقه در تاریخ آموزش کشور محسوب می‌شود.

کاظمی گفت: گام‌های بعدی وزارت آموزش و پرورش بر استانداردسازی تجهیزات مدارس، توانمندسازی معلمان و ارتقای کیفیت آموزشی متمرکز است و در این زمینه، طرح‌هایی نظیر هر دانش‌آموز، یک مهارت و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با هدف رفع بیکاری و افزایش مهارت نسل جوان در دست اجراست.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ هویت دینی و ملی در مدارس افزود تربیت دینی، عشق به ایران، پرچم و شهدا باید در دل دانش‌آموزان زنده بماند و آموزش و پرورش علاوه بر تعلیم، باید تهذیب و تربیت را نیز سرلوحه کار خود قرار دهد.

وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری مراسم صبحگاه مدارس، نواختن سرود ملی و ترویج فرهنگ اقامه نماز تأکید کرد و گفت: این برنامه‌ها پیوند عمیقی میان نسل جوان و ارزش‌های انقلاب ایجاد می‌کند.

وی از طراحی و اجرای مدرسه تلویزیونی ایرانی و پویش‌های مشترک با رسانه ملی برای ارتقای کیفیت آموزشی خبر داد و افزود: این برنامه‌ها به عدالت آموزشی و دسترسی برابر دانش‌آموزان سراسر کشور به آموزش‌های باکیفیت کمک می‌کند.

کاظمی در پایان با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای خراسان جنوبی گفت: با توجه به ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و انسانی استان، باید با برنامه‌ریزی دقیق و پژوهش‌محور، مسیر پیشرفت آموزش و پرورش در خراسان جنوبی ترسیم شود تا این استان جایگاه شایسته خود را در نظام تعلیم و تربیت کشور بازیابد.

کاظمی در ادامه از تخصیص بسته‌ای ویژه از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش به استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت ۲۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح هوشمندسازی مدارس، ۳۰ میلیارد تومان برای تجهیز فضا‌های آموزشی و ۱۰ میلیارد تومان برای بهبود سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مدارس این استان اختصاص یافته است.

وی افزود: علاوه بر این اعتبارات، سهم خراسان جنوبی از محل اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش کشور از ۲۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود با پیگیری‌های انجام‌شده این رقم تا پایان سال به بیش از هزار میلیارد تومان برسد.

وزیر آموزش و پرورش از احداث یک مدرسه بزرگ‌مقیاس در بیرجند خبر داد و گفت: فرآیند مطالعات و مقدمات این پروژه آغاز شده و در سفر آینده عملیات اجرایی آن به‌صورت رسمی کلنگ‌زنی خواهد شد.

کاظمی همچنین از رایزنی با مدیرعامل شرکت هواپیمایی فرهنگیان برای افزایش پرواز‌های مسیر تهران – بیرجند خبر داد و گفت با هماهنگی انجام‌شده، یک پرواز جدید در مسیر تهران به خراسان جنوبی در هفته آینده به برنامه پروازی این شرکت افزوده خواهد شد تا شرایط رفت‌وآمد فرهنگیان و دانش‌آموزان تسهیل شود.

وی با اشاره به نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش به مناطق کم‌برخوردار و مرزی کشور افزود خراسان جنوبی با برخورداری از ظرفیت‌های انسانی متعهد، معلمان دلسوز و دانش‌آموزان مستعد، شایسته توجهی ویژه است و در این زمینه وزارت آموزش و پرورش حمایت‌های لازم را تداوم خواهد داد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان سفر خود با قدردانی از مهمان‌نوازی مردم استان گفت وزارت آموزش و پرورش دست‌کم سه سفر دیگر به خراسان جنوبی در دستور کار دارد تا با حضور در شهرستان‌های مختلف استان، روند اجرای طرح‌ها و پروژه‌های آموزشی را از نزدیک بررسی کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار