همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند

رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در عین حال تأکید کرد که دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند و شرایط فعلی را شرایط «ماقبل جنگ» نمی‌بینیم. مردم باید به زندگی عادی خود ادامه دهند و جامعه را نباید بابت جنگ نگران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 09
کد خبر: ۲۹۱۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی درباره وضعیت توانمندی‌های دفاعی و نظامی کشورمان، گفت: با اطمینان می‌گویم که امروز آمادگی‌های دفاعی و رزمی جمهوری اسلامی ایران نسبت به چهار ماه قبل، بسیار بالاتر است و ما در اوج آمادگی هستیم و به هر گونه تجاوز و شرارتی، قاطعانه و کوبنده پاسخ خواهیم داد.

وی ادامه داد: حتماً اگر دشمن شرارتی انجام دهد، پاسخ ما پشیمان‌کننده‌تر و ویرانگرتر از قبل خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در عین حال تأکید کرد که دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند و شرایط فعلی را شرایط «ماقبل جنگ» نمی‌بینیم. مردم باید به زندگی عادی خود ادامه دهند و جامعه را نباید بابت جنگ نگران کرد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: البته من نمی‌گویم که جنگ می‌شود یا نمی‌شود، چرا که ما با یک رژیم دیوانه طرفیم که از آنجایی که به اضمحلال نزدیک است، ممکن است هر اقدام انتحاری انجام دهد، اما فعلاً گرایی برای حمله دشمن و نگران کردن جامعه نداریم، البته این به این معنا نیست که نیروهای مسلح آماده نباشند. نیروهای مسلح باید آماده باشند، آماده‌اند و در صورت هرگونه تجاوزی، پاسخ مضاعفی خواهند داد.

در ادامه، رضایی به موضوع مکانیسم ماشه و تحریم‌ها پرداخت و آن را قابل عبور خواند و گفت: ما فعال‌سازی مکانیسم ماشه را غیرقانونی و ظالمانه می‌دانیم و دو عضو دائم شورای امنیت هم آن را غیرقانونی اعلام کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ماحصل فعال‌سازی مکانیسم نهایتاً به بازگشت شش قطعنامه شورای امنیت علیه کشور ما منجر می‌شود، اما اعمال آن شش قطعنامه، شرایط بدتری را نسبت به وضعیت فعلی ایجاد نخواهد کرد. آنچه مهم‌تر است، تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران است که وزن بسیار بیشتری نسبت به تحریم‌های اروپا و شورای امنیت دارد.

رضایی تاکید کرد: به هر صورت، جامعه نباید نگران باشد و ما باید خودمان را برای خنثی‌سازی تحریم‌ها آماده کنیم./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار