تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

بازداشت هشت جاسوس سیا توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات اعلام کرد که هشت جاسوس سرویس اطلاعاتی آمریکا که تحت پوشش شهروند خبرنگار مبادرت به جمع آوری اطلاعات از اغتشاشات می نمودند توسط اعضای این وزارتخانه بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین فرصت مناسبی را برای اخلالگران نظم و امنیت فراهم آورد تا با پوشش اعتراضات مردمی و حمایت سرویس های امنیتی بیگانه زمینه اغتشاشات وسیعی را در سطح شهرهای ایران فراهم آورند. از زمان وقوع اغتشاشات، سرویس امنیتی و قضایی کشورمان مرتبا از نقش دادن سرویس های بیگانه و عوامل منافقین و خاندان پهلوی سخن به میان می آوردند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات درباره جدیدترین اقدام اطلاعاتی این وزارتخانه  اعلام کرد: تعدادی از عناصری که در تلاش برای جمع آوری اطلاعاتی از اغتشاشات و انتقال آنها به خارج کشور جهت ارائه به بیگانگان بودند قبل از هرگونه اقدام، شناسائی و دستگیر شدند.

 

وی افزود: عناصر مذکور که با بودجه سرویس اطلاعاتی آمریکا (CIA) که در کشورهای مختلف آموزش های لازم جمع آوری اطلاعات در پوشش شهروند خبرنگاری دیده بودند، از مدت ها قبل تحت رصد اطلاعاتی قرار داشته و پس از اوج گیری اغتشاشات، مشخص گردید که دستوراتی برای حضور در اغتشاشات و تهیه گزارشات دقیق و به ویژه تصویری دریافت کرده اند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات تصریح کرد: بر این اساس تعداد ۶ نفر از این افراد که در زمان حضور در صحنه های اغتشاش و اجرای دستورات عناصر سرویس اطلاعاتی دستگیر و همچنین ۲ نفر دیگر نیز که اقدام به جمع آوری اطلاعات و قصد انتقال آن به خارج از کشور را داشتند؛ قبل از خروج از کشور شناسایی و دستگیر شدند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی ضمن تأکید بر هوشیاری و مراقبت سربازان گمنام امام زمان (عج) در صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: سایر افراد مرتبط با این شبکه در سطح کشور تحت رصد قرار داشته و در صورت هرگونه اقدام مغایر با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مورد برخورد قضایی و امنیتی قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار