پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

رئیس رژیم صهیونیستی: اجازه تثبیت حضور ایران در لبنان را نمی دهیم

رئیس رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم از نزدیک تحولات و تحرکات لبنان را زیر نظر دارد. وزیر جنگ این رژیم نیز ادعا کرد که ارتش صهیونیستی می‌تواند همزمان در چندین جبهه درگیر شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 24
کد خبر: ۹۲۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر  «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «رِؤُوین ریولین» رئیس این رژیم امروز (پنج‌شنبه) در مراسم یادبود کشته‌شدگان ارتش صهیونیستی در جنگ دوم لبنان در بیت‌المقدس سخنرانی  کردند.

به نوشته وبسایت فلسطینی سوا، «بنی گانتز» ادعا کرد که در جنگ‌ها و عملیات‌های نظامی آتی اگر ارتش بخواهد، خود را به قلب هدف می‌رساند و ارتش صهیونیستی این توانایی را دارد که به هر نقطه‌ای که بخواهد خود را برساند.

او افزود: «اگر لازم باشد ما این کار را انجام خواهیم داد، کار آسانی نیست، اما با توجه به شناختی که از توانایی نیروهای زمینی داریم، باید گفت که آن‌ها آماده انجام وظایفشان هستند».

بنی گانتز سپس مدعی شد که رژیم صهیونیستی به دنبال صلح در منطقه است، اما قادر است تا در همه جبهه‌ها فعال شود. او در این باره از «لبنان» نام برد و گفت که تل آویو نزدیک تحولات و تحرکاتی که در لبنان رخ می‌دهد را زیر نظر دارد و آماده مقابله با هرگونه فعالیت وسیع در مرزهای شمالی است.

«رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی نیز در سخنانی گفت: «ما اطلاع داریم که حزب‌الله برای افزایش قدرت خود با حمایت ایران تلاش می‌کند و سعی دارد به سلاح‌هایی دسترسی پیدا کند که تنها کارکردش، هدف قرار دادن جبهه داخلی اسرائیل است.» 

او ادعا کرد که رژیم صهیونیستی اجازه نخواهد داد تا ایران در لبنان خود را تثبیت کرده و مستقر شود و بخواهد در لبنان یا سوریه پایگاه بسازد.

ادعای مقامات رژیم صهیونیستی در خصوص درگیری همزمان با چند جبهه  و مقابله با ایران در حالی است که هنوز دو ماه از جنگ ۱۲ روزه غزه نگذشته است، جنگی که با موشک‌باران بی سابقه شهرک‌ها و شهرهای صهیونیست‌نشین همراه بود و پس از آن کارشناسان صهیونیستی در خصوص بروز جنگ در چند جبهه هشدار دادند. «اسحاق بریک» ژنرال نیروهای ذخیره ارتش صهیونیستی در مصاحبه‌ای به رادیو ارتش اسرائیل گفت: «اگر نمی‌توانیم در طول ۱۱ روز موشک‌باران را متوقف کنیم، پس در جنگی که از چند جبهه و با حضور حزب‌الله در گیرد، چه خواهیم کرد؟»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار