عراقچی: بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد

کشته شدن ۱۲ غیرنظامی و زخمی شدن ۱۰۰ تن دیگر در حملات پاکستان به افغانستان

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی دولت طالبان در افغانستان، امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نتیجه حملات نیرو‌های پاکستانی به منطقه مرزی اسپین بولدک در ولایت قندهار، بیش از ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۹۱۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی دولت طالبان در افغانستان، امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نتیجه حملات نیروهای پاکستانی به منطقه مرزی اسپین بولدک در ولایت قندهار، بیش از ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته او، حملات امروز صبح با استفاده از سلاح‌های سبک و سنگین صورت گرفت و نیروهای طالبان مجبور به پاسخ‌گویی نظامی شدند.

مجاهد در پست خود در شبکه اجتماعی "ایکس" (توییتر سابق) نوشت:«متأسفانه صبح امروز، نیروهای پاکستانی بار دیگر حملاتی را با سلاح‌های سبک و سنگین به منطقه اسپین بولدک در ولایت قندهار آغاز کردند که در نتیجه آن، بیش از ۱۲ غیرنظامی شهید و بیش از ۱۰۰ نفر زخمی شدند. پس از آن، نیروهای ما ناگزیر به واکنش شدند.»

طبق اظهارات مجاهد، در پاسخ به این حملات، نیروهای طالبان چندین سرباز پاکستانی را کشته و موفق به تسلط بر برخی مواضع و پایگاه‌های نظامی پاکستان در نزدیکی مرز شده‌اند. همچنین گفته شده که سلاح‌ها و تانک‌هایی نیز به دست نیروهای افغان افتاده است.

تنش‌ها در روزهای اخیر میان دو کشور افزایش یافته است. چند روز پیش نیز درگیری‌های شدیدی میان نیروهای طالبان و ارتش پاکستان در مرز روی داد، که به گفته منابع امنیتی، پس از حملات هوایی ادعایی پاکستان به کابل، پایتخت افغانستان، آغاز شد.

طالبان آن حملات را تجاوز به خاک خود توصیف کرده و در واکنش، مواضع نظامی پاکستان را هدف قرار داد. این حوادث نشان‌دهنده وخامت دوباره روابط امنیتی میان کابل و اسلام‌آباد است./دانشجو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار