تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند

آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند نیروی دریایی اتحادیه اروپا (آسپیدس) از آتش‌سوزی یک نفتکش حامل گاز مایع با پرچم کامرون به نام «ام‌وی فالکون» در سواحل یمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 18
کد خبر: ۲۹۲۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی دریایی اتحادیه اروپا، «آسپیدس» در بیانیه‌ای اعلام کرد که نفتکش حامل گاز مایع «ام‌وی فالکون» امروز -شنبه- در سواحل یمن آتش گرفته و خدمه مجبور به ترک کشتی شدند.

آسپیدس اعلام کرد که علت انفجار مشخص نیست، اما طبق نشانه‌های اولیه به احتمال زیاد یک تصادف بوده است. این بیانیه افزود که حداقل ۱۵ درصد از کشتی با پرچم کامرون در آتش سوخته است.

به دلیل خطر انفجار‌های بیشتر، از آنجایی که این نفتکش کاملا پر از گاز مایع بود، آسپیدس به کشتی‌های حاضر در منطقه توصیه کرد که فاصله ایمن را از این کشتی حفظ کنند.

بر اساس اعلامیه آسپیدز: «آتش‌سوزی در کشتی در حال افزایش است،‌ام وی فالکون یک خطر ناوبری است. همه در منطقه باید احتیاط کنند».

عملیاتی برای نجات ۲۶ خدمه آن در حال انجام است.

شرکت امنیت دریایی Ambrey اعلام کرد که این نفتکش در مسیر صحار عمان به جیبوتی در حرکت بوده است.

تاکنون، ۲۴ دریانورد توسط دو کشتی تجاری که در همان نزدیکی در حرکت بودند نجات یافته‌اند و براساس اعلام آسپیدز، دو تن از خدمه مفقود شده‌اند.

یکی از کشتی‌ها، «ام‌وی ودا» در حال انتقال نجات‌یافتگان به جیبوتی با اسکورت یک ناوچه یونانی است.

شرکت امنیتی بریتانیایی «آمبری» پیش از این اعلام کرده بود که‌ام‌وی فالکون از بندر «صحار» عمان به سوی جیبوتی در حرکت بود و این انفجار در حالی رخ داد که این نفتکش ۱۱۳ مایل دریایی در جنوب شرقی بندر عدن در یمن در حرکت بود.

منابع امنیت دریایی خبر دادند که نه موشک و نه پهپاد در این منطقه شناسایی نشده‌اند.

همچنین خبرگزاری یمنی صبا گزارش داد که یک مقام وزارت دفاع حوثی‌ها اعلام کرد که هیچ ارتباطی با این حادثه ندارند.

پیشتر گروهی موسوم به «متحد علیه ایران هسته‌ای» یک گروه ضد ایرانی در نیویورک در اظهاراتی گزافه این کشتی را مرتبط با ناوگان ادعایی «سایه» ایران دانسته بود.

در حالیکه برخی رسانه‌ها و گروه‌های نامعتبر خارجی تلاش می‌کنند این حادثه را مرتبط با ناوگان ایران توصیف کنند پیگیری ایلنا نشان می‌دهد نه تنها رسانه‌های معتبر خارجی بلکه هیچ یک از مقامات داخلی ایران هم این ادعا‌های بی اساس را تایید نمی‌کنند./ ایلنا 

کلمات کلیدی: یمن کشتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار