سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

مهاجرانی: برخی واردکنندگان غیرقانونی لوازم خانگی امروز کارخانه تولیدی دارند

مهاجرانی: برخی واردکنندگان غیرقانونی لوازم خانگی امروز کارخانه تولیدی دارند سخنگوی دولت از پرداخت وام ۵۰ میلیونی برای حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان خبر داد و گفت: در همین مسیر ۱۰ همت از پاداش پایان‌خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش نیز در دوهفته گذشته پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۲۹۲۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در ارتباط زنده تلویزیونی با اشاره به تازه‌ترین اقدامات دولت برای خدمات‌رسانی به مردم، اظهار کرد: موضوع بانک آینده که سال‌ها پرونده باز داشت و نگرانی‌هایی در جامعه ایجاد می‌کرد به پایان رسید. سپرده‌گزاران بانک آینده نگرانی نداشته باشند، چون حساب‌های آن‌ها به بانک ملی منتقل می‌شود. یکی از دلایل خلق تورم، ناترازی بانک‌هاست که وقتی بانک‌ها اضافه‌برداشت دارند، شاهد خلق تورم هستیم.

وی افزود: وزارت اقتصاد با توجه به دغدغه تولیدکنندگان در زمینه سرمایه در گردش، مدل جدید برای تامین مالی ایجاد کردند که «سامانه تامین مالی بنگاه‌های تولیدی» نام گرفته است. این سامانه کمک می‌کند که خود قراردادها به‌عنوان وثیقه مورد قبول باشد. این امر به تولید سرمایه در گردش افراد کمک می‌کند و نظام بانکی را هم کارآمد و کم‌هزینه می‌سازد.

مهاجرانی تاکید کرد: برای حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگانی که تقاضای وام ۵۰ میلیونی داشتند، پرداخت‌ها انجام شده است. در همین مسیر  ۱۰ همت از پاداش پایان‌خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش در دوهفته گذشته پرداخت شده است.

سخنگوی دولت یادآور شد: صنعت لوازم خانگی ظرف شش‌ماه گذشته حدود ۱۰ درصد رشد داشته و کیفیت محصولات نیز ارتقا یافته است. عمق تولید لوازم خانگی در کشور افزایش یافته و اغلب تجهیزاتی که برای تولید نیاز است از داخل کشور تامین می‌شود هرچند همچنان برخی از اقلام را باید وارد کنیم. صنعت لوازم خانگی روبه‌رشد است و برخی افرادی که تا چندوقت پیش واردکننده غیرقانونی لوازم خانگی بودند در شهرهای مرزی کارخانه تولیدی دارند و برای بسیاری از جوانان آن منطقه نیز ایجاد اشتغال کردند.

وی با بیان اینکه ادامه داد: صادرات این صنعت ۴.۵ درصد رشد داشته است، درحالی که در برق و گاز ناترازی داشتیم و با قطع برق واحدهای صنعتی هم مواجه بودیم. این رشد صادرات در این شرایط رخ داده است. عمق داخلی‌سازی از ۵۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش یافته و امیدواریم با همت دولت شاهد بهبود وضعیت تامین برق واحدهای تولیدی بودیم.

مهاجرانی تصریح کرد: در زمینه سوزاندن گازهای فلر که هم آلودگی ایجاد می‌کند و هم موجب هدررفت انرژی می‌شود، دولت تلاش دارد فلرسوزی را به حداقل برساند و در این زمینه تاکنون ۱۱ میلیون مترمکعب گاز فلر را کنترل کند و به زنجیره تولید بازگرداند.

سخنگوی دولت افزود: در استان خراسان جنوبی که کمتر مورد توجه بوده است معادن خوبی داریم و هفت محصول معدنی که در این استان بهره‌برداری می‌شدند از سوی سازمان مالکیت فکری سازمان ملل به ثبت رسیده است که به معدنکاران کمک می‌کند از ارزش صادراتی این محصولات بهره‌برداری کنند. همچنین ارزش‌های فرهنگی را می‌توان در راستای توسعه اقتصادی به موازات پیش برد و از آن در توسعه استراتژیک استان و جذب سرمایه‌گذار و افزایش صادرات بهره‌گیری کرد.

وی با اشاره به تاکید رئیس‌جمهوری بر مدیریت بازار و ساماندهی آن، اظهار کرد: رئیس‌جمهوری به نگرانی‌های مردم در این زمینه توجه دارد و در همین راستا جلسات ستاد تنظیم بازار در حال برگزاری است تا هم گرانی و هم گرانفروشی کنترل شود. در کنار آن با سیاست‌هایی که به بهبود معیشت مردم کمک می‌کند توجه بیشتری شود./ایسنا

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار