شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

عراقچی برای رایزنی های اتمی به پکن رفت

در حالی که قرار است ۱۵ آذر نشست کمیسیون مشترک برجام در وین تشکیل شود؛ نفر دوم وزارت خارجه کشورمان جهت رایزنی های اتمی با همتایان چینی اش به پکن رفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ توافق نیمه جان برجام گویا تا اتمام کارش زمانی باقی نمانده است. همزمان و با نزدیکی به گام پنجم تهران برای کاهش تعهدات اتمی اش، اروپایی ها بیش از پیش رادیکال شده وسخن از ارجاع پرونده به مکانیسم ماشه می دهند.

 

لودریان وزیر امور خارجه فرانسه شب گذشته با اشاره به اعلام آمادگی شش کشور اروپایی برای پیوستن به اینستکس، بدون هیچ اشاره‌ای به بی‌توجهی اروپایی‌ها به برجام، از ایران خواست به تعهدات خود به این توافق بازگردد.

 

در همین رابطه عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای چینی و به منظور ادامه مشورت های سیاسی بین دو کشور در خصوص برجام، صبح امروز شنبه وارد پکن شد.

 

سید عباس عراقچی در بدو ورود به پکن از سوی مقام های چین و همچنین محمد کشاورز زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین مورد استقبال قرار گرفت. وی در این سفر با همتای چینی خود دیدار و گفت‌ و گو خواهد کرد.

 

سفر عراقچی به پکن در حالی صورت می‌گیرد که جمعه هفته جاری (۱۵ آذر ماه) نشست کمیسیون مشترک برجام در وین و در سطح معاونان برگزار خواهد شد.

 

«گنگ شوانگ» از سخنگویان وزارت خارجه چین اخیرا با بیان اینکه «موضوع هسته‌ای ایران به مرحله حساسی رسیده و چین با سایر طرف‌‌های حاضر در ‌برجام در مورد حمایت و اجرای این توافق ارتباط نزدیکی دارد،» عنوان کرد: «چین معتقد است که اجرای کامل و مؤثر برجام تنها راه موثر برای کاهش تنش‌ها در خصوص موضوع هسته‌ای ایران است. امیدواریم که این جلسه (نشست وین) به همه طرف‌ها کمک کند تا اجماع سیاسی در حمایت برجام را تحکیم کنند، در مورد مسائل مربوط به این توافق مشاوره کرده و ابزارهای مؤثر در مسیر اجرای برجام به‌ ویژه برقراری توازن در حقوق و تعهدات همه طرف‌های حاضر در این توافق را بررسی کنند.»

 

قرار است روز یکشنبه نشست مشورتی دو کشور در مورد برجام در وزارت امور خارجه چین در پکن برگزار شود.

 

در این سفر علاوه بر برجام روابط دوجانبه نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر