گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله

یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله منابع فلسطینی از یورش وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و شهادت یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در رام الله خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 31
کد خبر: ۲۹۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که از زمان آغاز جنگ غزه، حملات صهیونیست‌ها به کرانه باختری نیز شدت یافته و این منطقه به شکل شبانه روزی مورد تجاوز اشغالگران قرار می‌گیرد، بامداد امروز رسانه‌های فلسطینی از شهادت یک جوان در جریان یورش صهیونیست‌ها به رام الله خبر دادند.

منابع فلسطینی اعلام کردند که در جریان یورش نظامیان صهیونیست به شهرک «سلواد» در شرق «رام الله» واقع در مرکز کرانه باختری، یک جوان فلسطینی به نام «یامن حماد» به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر به شهادت رسید.

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنین به «کفر عقب» در شمال قدس اشغالی، «ام الشرایط» در حومه رام‌الله و مناطق مختلفی در استان «الخلیل» یورش بردند. منابع خبری گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در شهرک کفرعقب ، اقدام به شلیک گاز اشک‌آور و نارنجک‌های صوتی برای پراکنده کردن جوانان فلسطینی استفاده کردند.

اشغالگران همچنین به خانه‌های «نذیر دار احمد»، اسیر آزادشده فلسطینی که اخیرا در چارچوب توافق تبادل اسرا آزاد شد و برادرش مهدی در  شهرک « عبوین» در شمال رام‌الله یورش برده و آن‌ها را بازداشت کردند.

گزارش‌ها حاکی است که نظامیان اشغالگر به شمال «بیت‌لحم» نیز یورش برده و اقدام به تفتیش منازل و مغازه های شهروندان فلسطینی در اردوگاه‌های «عایده» و «العزه» کردند.

نظامیان اشغالگر همچنین به شهرک «کفردان» در جنین نیز یورش برده و چندین خانه را تفتیش کرده و تعدادی از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند. نظامیان صهیونیست همچنین در خیابان اقدام به بازجویی از جوانان فلسطینی کردند.

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در یورش به شهر «قلقیلیه» اقدام به مسدود کردن تونل ارتباطی این شهر با شهرک «حبله» کردند، نظامیان اشغالگر در این یورش به منزل خانواده «مقدام جبر»، اسیر آزادشده و تبعیدشده به مصر نیز یورش بردند. شهرک‌نشینان صهیونیست نیز همزمان با یورش نظامیان اقدام به پرتاب سنگ به خودروهای شهروندان فلسطینی در میدان «قدومیم» در شرق این شهر کردند.

نظامیان اسرائیلی در یورش بامدادی خود به محله «رفیدیا» در نابلس نیز حمله کردند و یک جوان فلسطینی به نام «مؤمن الطویل» را ربوده و به مکان نامعلومی منتقل کردند. 

از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه، روزی نیست که خبری از تهاجم اشغالگران یا شهادت یک یا چندین نفر از جوانان فلسطینی در کرانه باختری مخابره نشود. میلیون‌ها فلسطینی ده‌ها سال است که تحت شرایط نظامی زندگی می‌کنند و هر روز شاهد نقض حقوق اولیه خودشان هستند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار