
به گزارش «راهبرد معاصر»؛ جنگ تحمیلی 12روزه که با تهاجم رژیم صهیونیستی و حمایت مستقیم آمریکا علیه ایران آغاز شد، بار دیگر نقش بیبدیل مدیریت حضرت آیتالله خامنهای (مد ظله العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی را در حفظ کیان کشور و ناکام گذاشتن دشمن به نمایش گذاشت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی این موضوع مهم را در مدیریت خود به خوبی یاد دادند که آمریکایی ها باید بدانند اگر حمله کنند، قطعاً پاسخ سختی دریافت می کنند
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تحلیل درست از ماهیت و علت اصلی دشمنیهای دشمنان با انقلاب اسلامی در سالهای گذشته و به ویژه ابتدای سال جاری که احساس میشد دشمن با محاسبات غلط، انگیزه و جرئت بیشتری برای تعرض به مقاومت و انقلاب اسلامی یافته است، تلاش کردند عمق معرفتی مردم نسبت به ماهیت و علل دشمنی آنها را افزایش دهند و برای چندمین بار فرمودند: موجودیت اسلامی و مستقل نظام اسلامی عامل برانگیختن دشمنیها با جمهوری اسلامی ایران است.
به همین دلیل و بر مبنای چنین تحلیل واقعبینانهای از دشمن و علت دشمنی آنها با ایران اسلامی، ایشان حرکت در زمینه تقویت قدرت بازدارندگی را مسئولیت ملی دانستند و 24 فروردین در دیدار با جمعی از فرماندهان، نیروهای مسلح را حصار کشور و پناهگاه ملت در برابر هر عامل متجاوز خواندند و تقویت مستمر آمادگیهای حداکثری و مراقبتهای سختافزاری و نرمافزاری آنان را لازمه عمل به این مسئولیت ملی معرفی کردند.
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در مکزیک درباره شیوه مدیریت جنگ رهبر معظم انقلاب اسلامی که باعث عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی 12 روزه شد، به «راهبرد معاصر» گفت: مدیریت مقام معظم رهبری در حساس ترین دقایق آغاز جنگ توانست وضعیت میدانی را به گونه ای تغییر دهد که پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی را به قدری مهلک کند که سران صهیونیست به ناچار به دست و پای آمریکا افتادند تا با مداخله مانع از خسارات بیشتر در سرزمین های اشغالی شوند.
وی افزود: آمریکا با حمایت رژیم صهیونیستی و استفاده از جنگنده های راهبردی b2 نهایت حماقت خود را نشان داد. به گفته یکی از مقام های نظامی آمریکا، با این کار ایران شناخت دقیقی از این نوع هواپیمای نظامی پیدا کرد و راحت تر می توانند مقابله کنند. به دلیل تدبیر رهبر انقلاب اسلامی، غربی ها به خوبی دیدند ایران نه تنها پاسخ های بسیار تند و کوبنده ای به رژیم صهیونیستی داد، بلکه با حمله به مهمترین پایگاه نظامی آمریکا در قطر اثبات کرد هرگز ترس و نگرانی بابت تقابل با آمریکا ندارد.
سفیر اسبق ایران در مکزیک عنوان کرد: جالب اینجاست قبل از حمله آمریکا به ایران، هواپیماهای مستقر در پایگاه های نظامی منطقه را تخلیه کرد، زیرا می دانستند ایران ترسی از آمریکا ندارد؛ لذا در تلافی حمله به ایران به آمریکا خسارات سنگینی به آنها وارد خواهد شد. بی شک بخش قابل توجهی از پیروزی و توفیق ما در جنگ تحمیلی 12 روزه ناشی از توانمندی رهبر معظم انقلاب از شناخت ساختار نظامی امروز دنیاست، زیرا این موضوع به ما قدرت تصمیم گیری برای ضربه زدن به پایگاه های نظامی آمریکا داد.
قدیری ابیانه یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی این موضوع مهم را در مدیریت خود به خوبی یاد دادند که آمریکایی ها باید بدانند اگر حمله کنند، قطعاً پاسخ سختی دریافت می کنند؛ پس ما شعار نمی دهیم، بلکه به آن عمل می کنیم. به همین دلیل آمریکایی های نگران پایگاه های خود را تخلیه کردند، هرچند تأسیسات ضد هوایی و شنود و مراکز مهم قابل تخلیه نبود و در العدیده هدف ضربات سهمگین ایران واقع شد؛ اما آنها چون می دانستند ایران به آنچه گفته عمل می کند، قبل از حمله به ایران هواپیماهای خود را تخلیه کردند.
امروز جوانان غربی در کنار در دست گرفتن پرچم فلسطین، پرچم جمهوری اسلامی ایران را نیز بلند می کنند
وی معتقد است: به واسطه مدیریت و رهبری فوق العاده مقام معظم رهبری، رژیم صهیونیستی و آمریکا متوجه شدند قوی تر از قدرت موشک های ایرانی، نیروی اراده و تصمیم گیری ما برای ضربه زدن به دشمن است. آنها خوب می دانند مقام معظم رهبری درک درستی از وضعیت بین الملل دارند، لذا نگران تبعاتی هستند که از حمله به ایران برای آنهاد ایجاد می شود.
کارشناس مسائل سیاست خارجی یادآور شد: پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا مشخص کرد ایران تا چه حد در زمینه موشکی قدرتمند است. اما آنچه این توانایی را مضاعف کرد، روحیه بخشی به مردم و نظامیان کشور در پی تصمیمات درست و به موقع رهبر انقلاب اسلامی بود، زیرا به اتکای بینش دقیق رهبر، رژیم صهیونیستی و آمریکا مجبور به عقب نشینی شدند؛ به همین دلیل امروز بسیاری از ملت ها بیش از گذشته به ایران و رهبر انقلاب اسلامی علاقمند شده اند.
وی توضیح داد: تکرار و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در دو سال گذشته موجب انزجار افکار عمومی از آنها شده، در عین حال قدرت ایستادگی و برخوردهای نظامی و موشکی ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت واقعی ایران را برای مردم دنیا روشن کرده است که از حق خود و مظلومان دفاع می کند؛ بنابراین بعد از تظاهرات حمایت از مردم غزه و فلسطین در کشورهای غربی حمایت از ایران هم در دستور کار مردم و جنبش های ضدضهیونیست قرار گرفت.
قدیری ابیانه گفت: امروز جوانان غربی در کنار در دست گرفتن پرچم فلسطین، پرچم جمهوری اسلامی ایران را نیز بلند می کنند. آنها دیگر خام تبلیغات منفی دشمن نمی شوند، زیرا متوجه شده اند رژیم صهیونیستی جنایتکارترین و منفورترین رژیم جهان است، لذا مردم جهان و آزادگان امروز از کسانی که به رژیم صهیونیستی سلاح می دهند یا از این رژیم به هر شکلی حمایت می کنند، منزجر هستند؛ در حالی که اراده وعشق به ایران و تدابیر و مدیریت مقام معظم رهبری یافته اند.