جنایت جدید در غرب سوریه؛ شهادت بیش از ۳۰ شهروند سوری در قتل عام اهالی یک روستای دیگر اعدام ۵۳۲ تن از علوی‌ها توسط شورشیان هیأت تحریر الشام آتش‌سوزی شدید در انبار‌های مواد غذایی در غزه ترامپ از بانک خصوصی آمریکایی شکایت کرد حمایت کشور‌های اروپایی از طرح اعراب برای بازسازی غزه واکنش عراقچی به ادعای ارسال نامه توسط ترامپ به رهبر انقلاب دفاعیات نماینده چین از ایران و برجام در آژانس؛ آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت تاریخی خود فرار کند عراق: حشد شعبی یک نهاد رسمی است دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست ترامپ درباره ایران: روز‌های جالبی در پیش است اعدام ۵۲ علوی توسط حکومت موقت سوریه ابراز نگرانی ایران نسبت به تحولات سوریه عراقچی: ایران تا زمان اعمال فشار حداکثری، مذاکره‌ای با آمریکا نخواهد داشت واکنش تهران به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران نمایندگی ایران در سازمان ملل: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

رایزنی برجامی معاونان وزرای خارجه ایران و چین در پکن

معاونان وزرای خارجه ایران و چین در پکن آخرین تحولات برجام را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران که به منظور گفتگو با مقامات چینی و بنا به دعوت همتای خود دیروز (شنبه) وارد پکن شد، امروز یکشنبه با «ما جائو شی» معاون وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین دیدار و گفتگو کرد.

 

دو طرف در این رایزنی‌ها آخرین تحولات مرتبط با برجام را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

 

«ما جائو شی» معاون وزیر خارجه چین در این نشست ایران را شریک استراتژیک چین برشمرد و بر تمایل کشورش برای تقویت همکاری‌ها با ایران در مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کرد.

 

معاون وزیر خارجه ایران نیز ۲ کشور را شرکای راهبردی خواند.

 

عراقچی دیروز (شنبه) درباره اهداف سفرش به پکن به خبرنگاران گفته بود: به دعوت همتای خود در وزارت خارجه چین، معاون وزیر خارجه چین، به پکن سفر کردم و هدف اصلی این سفر ادامه مشورت‌های سیاسی ۲ کشور در خصوص برجام است.

 

معاون وزیر خارجه ایران اضافه کرد: ما از ابتدای مذاکرات برجام این مشورت‌ها و تبادل نظرها را به صورت مستمر با دوستان در چین داشتیم همانطور که در مسکو با دوستان روسی این مشورت‌ها را داشتیم و الان ادامه این مشورت‌هاست که طی امروز و فردا در چین انجام می‌شود.

 

سفر عراقچی به پکن در آستانه نشست کمیسیون مشترک برجام که قرار است روز جمعه ۱۵ آذر ماه در وین برگزار شود، صورت گرفته و معاون وزیر خارجه ایران در این باره عنوان کرد: لازم بود قبل از این کمیسیون، دستورکار این نشست را با همکارانمان در چین مرور و تلاش کنیم تا مواضع نزدیکتری را در این نشست داشته باشیم.

 

معاون وزیر خارجه ایران با ذکر این نکته که با چین روابط بسیار خوب و رو به گسترشی داریم، اظهار داشت: علی‌رغم شوک‌هایی که بعد از خروج آمریکا به روابط اقتصادی ما با دیگر کشورها وارد شد، ولی این شوک‌ها الان فرونشسته و ما در حال رسیدن به سازوکارهای جدیدی در روابط با شرکای اقتصادی خود به ویژه با چین هستیم.

 

این دیپلمات ارشد ایران عنوان کرد: سازوکارهای جدیدی طراحی و روش‌های نوینی پیدا شده و ما در حال بازگشت به یک شرایط با ثبات اقتصادی در روابط ۲ کشور هستیم و زحمات زیادی در این زمینه کشیده شده و الان در وضعیت بهتری هستیم، ولی لازم است موانع را رفع و بتوانیم روابط اقتصادی دو کشور را گسترش دهیم.(اینجا بخوانید)

 

گفتنی است معاون وزیر خارجه ایران ۱۷ آبان ماه نیز به منظور شرکت در کنفرانس بین‌المللی عدم اشاعه تحت عنوان «انرژی هسته‌ای، خلع سلاح و عدم اشاعه» به مسکو سفر کرد و با مقامات روس از جمله «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه این کشور و نماینده روسیه در گروه ۱+۴ دیدار و درباره آخرین تحولات برجام به گفتگو پرداخت.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر