تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم

وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان "با توجه به احتمال سردشدن هوا پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم. "، گفت: امسال بیش از ۲ میلیون دوز واکسن در سراسر کشور در مراکز بهداشتی توزیع و مصرف شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا رئیسی درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: ما یک پیک (اوج‌گیری) بیماری آنفلوآنزا را داشتیم که حدوداً از اواخر مهر شروع شد و اکنون رو به کاهش است؛ البته با توجه به احتمال سرد شدن هوا، پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم، با این حال، نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری در بیماری‌های تنفسی و آنفلوآنزا نداشته‌ایم.

وی در مورد توزیع واکسن آنفلوآنزا نیز افزود: امسال نیز واکسن در دو بخش خصوصی و دولتی توزیع شد. واکسن آنفلوآنزا جزء واکسن‌های سبد واکسیناسیون روتین کشور نیست و این واکسن برای بیماران مزمن تنفسی، بیماران سرطانی و کادر بهداشت و درمان که ارتباط مستقیم با بیماران دارند توصیه می‌شود.

رئیسی ادامه داد: امسال بیش از ۲ میلیون دوز واکسن در سراسر کشور در مراکز بهداشتی توزیع و مصرف شده است و همچنان نیز تعدادی واکسن آنفلوآنزا در مراکز موجود است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: این واکسن طبق فهرست به بیماران و گروه‌های مشخصی به‌طور رایگان ارائه می‌شود. سالمندان بالای ۶۵ سال، بیماران سرطانی، مادران باردار و برخی بیماران جزو این فهرست هستند که واکسن‌های آنفلوآنزای رایگان دریافت می‌کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار