ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گروسی: به طور منظم با تهران در تماس هستم

گروسی: به طور منظم با تهران در تماس هستم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به بازگشت بازرسان آژانس به ایران بیان کرد: من به طور منظم با تهران در تماس هستم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش خود در آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره وضعیت بازرسی از ایران گفت: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران بازگشته‌اند و بازرسی‌ها و راستی‌آزمایی اطلاعات را در بسیاری از تأسیساتی که تحت تأثیر حملات نظامی ژوئن قرار نگرفته‌اند، انجام داده‌اند. 

وی افزود: اما برای از سرگیری بازرسی‌های کامل، از جمله در سایت‌های آسیب‌دیده، به تعامل بیشتری نیاز است تا ایران به تعهدات خود تحت توافق‌نامه پادمان عمل کند.

گروسی همچنین بیان کرد: من به طور منظم با تهران در تماس هستم و از ایران می‌خواهم که دسترسی آژانس را به تأسیسات آسیب‌دیده خود و به ویژه موجودی اورانیوم با غنای پایین و اورانیوم با غنای بالا که ​​وضعیت آن‌ها باید فوراً مورد بررسی قرار گیرد، تسهیل کند.
مدیرکل آژانس درباره توافق قاهره گفت: در 9 سپتامبر 2025، من با وزیر امور خارجه عراقچی در قاهره توافقنامه‌ای امضا کردم که درک درستی از رویه‌های بازرسی‌های آژانس، اعلان‌ها و اجرای پادمان‌ها در ایران، پس از حملات نظامی در ماه ژوئن، ارائه می‌دهد.

وی افزود: از آن زمان، ایران دسترسی به آژانس برای بازرسی‌ها و تأیید اطلاعات طراحی را با اطلاع قبلی، تقریباً در تمام تأسیسات آسیب ندیده در ایران تسهیل کرده است. این امر مورد استقبال است.

گروسی همچنین بدون محکوم کردن حمله به تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا مدعی شد: آژانس هنوز گزارشی از ایران در مورد تأسیسات آسیب دیده و مواد هسته‌ای مرتبط دریافت نکرده است که مطابق با تعهداتش تحت توافقنامه پادمان، باید بدون تأخیر ارائه شود. تا به امروز، آژانس راستی آزمایی را در هیچ یک از تأسیسات هسته‌ای ایران که تحت تأثیر حملات نظامی قرار گرفته‌اند، انجام نداده است.

وی همچنین گفت: اگرچه من به همکاری ایران در بازرسی‌ها در تعدادی از تأسیسات توجه دارم، اما تعامل سازنده بیشتری مورد نیاز است. من از ایران می‌خواهم که اجرای کامل و مؤثر فعالیت‌های پادمانی در ایران را مطابق با توافقنامه پادمانی تسهیل کند و مجدداً آمادگی خود را برای همکاری با ایران در این زمینه اعلام می‌کنم./تسنیم

کلمات کلیدی: گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار