اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

توضیحات دادستان ری درباره هویت سلطان قبر

توضیحات دادستان ری درباره هویت سلطان قبر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در خصوص فرد معروف به «سلطان قبر» گفت: استعلام برای شناسایی هویت فرد خاطی در خصوص خرید و فروش قبر انجام شده و مردم نیز برای شکایت باید به دادسرا مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،  غلامرضا نوفرستی در رابطه با ماجرای فرد معروف به «سلطان قبر» و اخراج وی از اداره اوقاف شهرستان ری اظهار کرد: پس از انعکاس خبر سلطان «فروش قبر» در رسانه‌ها، از ادارات مربوطه اقدام به استعلام کردیم اما به دلیل نبود شاکی در این مورد، تاکنون پرونده قضایی برای این موضوع تشکیل نشده است.

 

وی با بیان این‌که شاکیان باید به دادگستری مراجعه کنند تا پرونده قضایی تشکیل شود، افزود: با توجه به اظهارات رئیس اداره اوقاف شهرستان ری در خصوص اخراج فرد خاطی، باید مدت فعالیت این شخص، میزان مبالغ دریافتی و تمام جزئیات مشخص شود.

 

دادستان شهرستان ری ادامه داد: استعلامات لازم در خصوص شناسایی هویت، فعالیت و سمت این شخص از ادارات مربوطه انجام شده، اما بخش مهم این پرونده مربوط به شکایت شاکیان است که میزان مبالغ پرداختی را اعلام کنند تا تحقیقات به صورت جدی و با دقت انجام شود.

 

نوفرستی تصریح کرد: هویت شخص هنوز مشخص نشده اما طبق تحقیقات فعلی، نام خانوادگی این فرد «امیری» است؛ ضمن آن‌که باید توجه داشت که این گونه افراد با نام‌های گوناگون اقدام به چنین فعالیت‌هایی می‌کنند، لذا همکاری مردم در این موضوع بسیار قابل اهمیت خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: از مردم درخواست می‌کنیم که اگر در خصوص فرد خاطی که تحت این عناوین برای فروش قبر در مکان‌های اعلام شده اقدام به دریافت مبالغی را داشته به دادستانی ری اعلام کنند.

 

حجت‌الاسلام علامه مدیر آستان ابن بابویه شهرری روز گذشته در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها از مافیای فروش قبر در تهران پرده‌برداری کرده و حجت‌الاسلام صادقی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری نیز در مصاحبه‌ای دیگر از اخراج فرد واسطه‌گر فروش قبور از آستان شیخ صدوق (ره) خبر داده بود.

 

همشهری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار