به گزارش راهبرد معاصر ؛ «اشرف خضر شنون» خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تیوی در غزه فلسطین است. او در غزه متولد شده و پس از گذراندن دوران متوسطه، راهی آمریکا شد و تحصیلات خود را در رشته ارتباطات جمعی در شهر نیویورک ادامه داد. او سابقه کار در شبکههای تلویزیونی و رادیویی مختلفی از کشورهای کویت، چین، آفریقا و فلسطین را در کارنامه دارد و به عنوان خبرنگار، گوینده و مجری برنامههای مختلف خبری ایفای نقش کرده است.
**به عشق رهبر ایران خبرنگار پرس تی وی شدم
شنون در خصوص همکاری خود با شبکه پرس تیوی به فارس گفت: در سال ۲۰۰۷ یعنی آغازین ماههای شروع به کار شبکه پرس تیوی، یکی از همکارانم که در کار تولید برنامه های خبری فعالیت داشت به من پیشنهاد داد تا به صورت آزمایشی، گزارشی را به زبان انگلیسی برای این شبکه ارسال کنم. وقتی فهمیدم که این شبکه متعلق به جمهوری اسلامی ایران است، با توجه به عشق و علاقه قلبی که به آیت الله سیدعلی خامنهای رهبر ایران داشتم، ویدئویی را ضبط و برای پرس تیوی ارسال کردم که خوشبختانه، این گزارش مورد تایید مدیران شبکه قرار گرفت و من همکاریام را با پرس تیوی آغاز کردم.
خبرنگار شبکه پرس تیوی در غزه از دریافت پیشنهادهای متعدد از سوی شبکههای انگلیسی زبان برای همکاری سخن گفت و افزود: زمانی که گزارشهایم به عنوان خبرنگار پرس تیوی در غزه، از این شبکه پخش میشد، چندین پیشنهاد برای همکاری از سوی شبکههای غربی داشتم که البته هرگز به این پیشنهادها اعتنایی نکردم. برای من پرس تیوی، همانند خانهام است و تمامی افرادی که در آن کار میکنند همانند خانواده من هستند.
**خبرنگاران فعال در فلسطین همواره در تهدید رژیم صهیونیستی هستند
وی در ادامه به سختی های حرفه خبرنگاری اشاره و عنوان کرد: خبرنگارانی که در فلسطین کار می کنند، همواره در معرض تهدید و آسیب از سوی نیروهای رژیم صهیونیستی هستند و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم. اما با این حال، توانستهام علی رغم تمامی مشکلات و خطراتی که مرا تهدید میکند، به خوبی اتفاقات غزه را پوشش دهم و صدای مردمی را که بیرحمانه توسط این رژیم غاصب محصور شدهاند، به مخاطبانی از سراسر جهان مخابره کنم. در این جا باید از نقش پرس تیوی در فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم برای برقراری این ارتباط نیز سخن بگویم چرا که همواره و در هر شرایطی از من و تیم خبری مستقر در غزه پشتیبانی کرده است.
اشرف خضر شنون ضمن تاکید برای جایگاه برجسته پرس تیوی در خبررسانی بین المللی و تبدیل شدن به یکی از منابع اصلی خبری در میان رسانه های منطقه، خاطرنشان کرد: شعار شبکه پرس تیوی، رساندن صدای بیصدایان است و خوشبختانه توانسته به این شعار خود، جامه عمل بپوشاند. رویکرداین شبکه، ارائه اخبار و تحولات به صورت بیطرفانه و صادقانه است و این مساله را میتوانیم در بسیاری از برنامهها و گزارشهای این شبکه ببینیم. به اعتقاد من، پرس تیوی در پوشش رویدادها، به تمامی جنبههای آن میپردازد و این همان نقطه قوت آن در رقابت با دیگر شبکههای خبری رقیب است. در خصوص غزه این اتفاق بسیار بارز است و حوادث غزه با نگاهی متفاوت از رسانه های غال پوشش داده می شود و مورد توجه همگان قرار دارد.
**خود سوژه خبرنگاران دیگر شدم!
خبرنگار پرس تیوی در پایان درباره خاطره جالبی که در حین فعالیت خبرنگاری خود به آن برخورد کرده بود، عنوان کرد: خاطرم هست که در سال ۲۰۱۱، برای تهیه گزارش از حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به قایقهای ماهیگیری فلسطینیها به همراه چند فعال حقوق بشر از چندین کشور، سوار قایق کوچکی شدیم که ناگهان یک قایق نظامی صهیونیستی با سرعت به سمت ما حرکت کرد و خود را به بدنه قایق ما کوباند که در این اتفاق، پای من دچار شکستگی شد. من تنها فردی بودم که در آن حادثه دچار آسیب شدم و این مساله در رسانههای خارجی بازتاب زیادی داشت؛ جالب این جا بود که برای تهیه گزارش به آنجا رفته بودم، اما خودم سوژه دیگر رسانهها شدم.