بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

سوشا: از حقم هزار تومان هم برای پرسپولیس نمی‌گذرم

دروازه بان کنونی نفت مسجدسلیمان مدعی است باشگاه سابقش باید تمامی مطالبات هشتصد و پنجاه میلیونی‌اش را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سوشا مکانی که در این فصل به فوتبال ایران برگشته و در نفت مسجد سلیمان نیز یک روز فوق العاده را برابر پرسپولیس نیز پشت سر گذاشته بود اکنون به دنبال مطالبات خود از باشگاه سابقش است. این در حالیست که کمیته تعیین وضعیت چندی پیش رای به مطالبات ۱۵۰میلیونی این بازیکن داده بود. سوشا اما مدعی است که مطالبات او بیشتر از این میزان است و از طریق فیفا پیگیر آن خواهد بود.

 

سوشا در این باره می‌گوید: کمیته تعیین وضعیت اعلام کرده ۱۵۰ میلیون از پرسپولیس طلب دارم و این در حالیست که اشتباه صورت گرفته و طلب من از پرسپولیس ۸۵۰ میلیون است. ۸۵۰ میلیونی که مربوط به چهار سال قبل است که من می‌توانستم در آن زمان با آن یک خانه بخرم اما الان یک ماشین می‌توان خرید.

 

وی ادامه داد: از باشگاه پرسپولیس می‌خواهم مرا مقابل هواداران قرار ندهد و من پرسپولیسی بودنم را قبلا نشان دادم. آن زمان که جوانی‌ام را برای تیم گذاشتم. نه مثل بازیکنی که دو بازی هم نکرد و ۸۰۰ میلیون گرفت و رفت.

 

سوشا با اشاره به اینکه به دنبال مطالبات خود خواهد بود گفت: با توجه به اینکه اقامت نروژ را دارم مطمئن باشید که از طریق فیفا و AFC به دنبال مطالبات خودم خواهم بود و هیچکس نمی‌تواند مرا مقابل هواداران قرار دهد و از حقم یک هزار تومان هم نخواهم گذشت.

 

دروازه بان سابق پرسپولیس در پایان گفت: من جز حقم چیزی نمی‌خواهم و این پولی بود که باشگاه باید چهار سال پیش به من می داد ولی آن زمان این پول را نداد و به هافبکی که یک پاس گل هم نداد ۹۰۰ تومان و به بازیکن دیگری که دو هفته بود ۸۰۰ میلیون نقد داد.

 
منبع: ورزش سه
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده