نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

نیم فصل دوم با بمب نقل و انتقلات پرسپولیس

پرسپولیس در دیدار دوستانه برابر یوپن بلژیک به پیروزی دست پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 19
کد خبر: ۲۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سرخپوشان پایتخت در بازی با الشحانیه نیز لوزی بازی کردند تا مشخص شود برانکو در نیم فصل دوم نیز احتمالا با همین چینش به استقبال رقبا خواهد رفت.


تیم پرسپولیس روز گذشته موفق شد با نتیجه ۴-۰ الشحانیه قطر را در هم بکوبد. شاگردان برانکو ایوانکوویچ در این دیدار نمایشی دلچسب ارائه کردند و در نبود ۳ بازیکن ملی پوش و با حضور مهره های جدید، درخشان ظاهر شدند.

برانکو برای این مسابقه همچون اکثر دیدارهای نیم فصل اول چینش ۴۴۲ لوزی را انتخاب کرد تا مشخص شود او برای نیم فصل دوم تغییر سیستمی در تیم ایجاد نمی کند و با همان سیستم قبلی به مصاف رقبا می رود. حضور احمد نوراللهی، کمال کامیابی نیا و محسن ربیع خواه بار دیگر رقابت را برای حضور در ترکیب اصلی به عنوان هافبک دفاعی بیشتر و بیشتر خواهد کرد.

اما بازی با یک هافبک دفاعی، این فرصت را به تیم پرسپولیس می دهد که عناصر هجومی بیشتری را در ترکیب خود داشته باشد. در نیم فصل دوم با اضافه شدن بودیمیر، رفیعی، ترابی و شریفی رقابت در پست های هجومی افزایش می یابد و برانکو فرصت استفاده از ترکیب های متنوع را دارد.

البته اصلی ترین چالش او در بازی نخست محرومیت کمال کامیابی نیا، مصدومیت محسن ربیع خواه و غیبت احمد نوراللهی به علت بازی در جام ملت ها است که کار را برای انتخاب هافبک دفاعی سخت می کند.

ارسال نظر