نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

موگرینی بازداشت شد

موگرینی بازداشت شد پلیس بلژیک در عملیاتی گسترده علیه سوءاستفاده از بودجه‌های اتحادیه اروپا، به مقر سرویس اقدام خارجی اروپا و کالج اروپا یورش برد و افرادی را بازداشت کرد، از جمله «فدریکا موگرینی».
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 02
کد خبر: ۲۹۵۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس بلژیک صبح امروز (سه‌شنبه) در چارچوب تحقیقات درباره سوءاستفاده احتمالی از منابع مالی اتحادیه اروپا، به چند نقطه از جمله مقر سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل، کالج اروپا در بروژ و چند منزل شخصی یورش برد.

به گزارش پایگاه خبری «لکو» فرانسه، مأموران پلیس در ساعات اولیه صبح با توقیف اسناد و بازداشت سه نفر، تحقیقات درباره اتهاماتی شامل «تقلب در مناقصات»، «فساد» و «تعارض منافع» را آغاز کردند.

شاهدان گفته‌اند حدود ۱۰ مأمور لباس‌شخصی ساعت ۷:۳۰ صبح وارد ساختمان سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا شدند و این یورش توسط یک مقام دیگر اتحادیه نیز تأیید شده است.

به گفته چهار فرد مطلع، تحقیقات پس از طرح اتهاماتی علیه سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و کالج اروپا درباره سوءاستفاده از بودجه‌های عمومی اتحادیه در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ آغاز شده است. این پرونده اکنون به یکی از بزرگ‌ترین رسوایی‌های اخیر در نهاد‌های اروپایی تبدیل شده و فشار‌ها بر مدیریت کالج اروپا افزایش یافته است؛ کالجی که ریاست آن بر عهده «فدریکا موگرینی» مسئول سابق سیاست خارجه اتحادیه اروپاست.

اطلاعات موجود نشان می‌دهد که سه نفر در این پرونده بازداشت شده‌اند که در میان آنان فدریکا موگرینی نیز حضور دارد.

این عملیات مشترک با حضور پلیس فدرال بلژیک، دفتر مبارزه با تقلب اتحادیه اروپا و تحت نظارت دادستانی اروپا انجام شده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: موگرینی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار