فرار سلبریتی‌ها از پاسخ‌گویی با ژست بیانیه‌نویسی-راهبرد معاصر

فرار سلبریتی‌ها از پاسخ‌گویی با ژست بیانیه‌نویسی

برخی از سلبریتی‌ها در فرار از پاسخ‌گویی نسبت به ثمره رفتار تبلیغاتی خود در سال‌های ۹۲ و ۹۶ ژست بیانیه‌نویسی به خود گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازخوانی دوباره فعالیت‌های انتخاباتی سال‌های 92 و 96 گواه این واقعیت است که برخی از به اصطلاح سلبریتی‌ها در ایام انتخابات 1392 و 1396 در حمایت از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سنگ تمام گذاشتند و با شعارها و حضور در کمپین انتخاباتی گوناگون مردم را به انتخاب وی دعوت کردند.

 

رفتارها و گفتارهای آنان هنوز در یاد و خاطره افکارعمومی ایران باقی است.همچنان که افرادی مانند امیر جعفری، کیومرث پوراحمد، مهناز افشار- که علی‌رغم ادعای وطن‌پرستی در یک شبکه سعودی- وهابی فعال شده است - هومن سیدی، اصغر فرهادی، باران کوثری و... در این برنامه‌ها جملات جالبی را بر زبان می‌راندند.

 

مثلا ترانه علیدوستی در توئیتر خود نوشت: هشتگ تغییرات محسوس و تا 1400 با روحانی را دنبال کنید، دلایل زیادی پیدا خواهید کرد برای رای به روحانی. یا بار دیگر وی در صفحه اینستاگرامش درباره ضرورت رأی به روحانی نوشت که در هشت سال قبل گرانی ساعت به ساعت ارز و دارو را به یاد دارم و نمی‌خواهم به آن سال‌ها و گذشته برگردم. 

 

باران کوثری نیز در کمپین «تا 1400 با روحانی» نیز از نامزد اصلاحات حمایت کرد و در دیگر انتخابات مانند مجلس صحبت‌های شیخ اصلاحات را لب‌خوانی و مردم را به انتخابات فهرست اصلاحات تشویق کرد.

 

هومن سیدی نیز در جشن اختتامیه سی‌ودمین فیلم فجر جایزه خود را حسن روحانی تقدیم کرد و گفت که سلام می‌کنم به مردی که لبخند را بر لب‌ها برگرداند. 

 

اما گذشت زمان ناکارآمدی دولت در تحقق وعده‌ها و انجام مطالبات بر زمین مانده مردم را بیش از گذشته آشکارتر ساخته است. این درحالی است که سلبریتی‌های مدعی بی‌توجه به فشار تحمیلی اقتصادی بر مردم به گشت‌وگذارهای داخلی و خارجی خود می‌پردازند و با انتشار فیلم‌ها و تصاویری از سفرهای خارجی و حضور در جشن‌های چند ده میلیونی آشکارا به مردم و افکارعمومی دهن‌کجی می‌کنند.

 

نکته قابل تامل این که در پی افزایش رکود، گرانی و تحمیل فشار اقتصادی به مردم، سلبریتی‌ها صرفا از افزایش قیمت  ارز گله کردند که علت آن هم طبیعتاً گرانی سفرهای متعدد و گوناگون خارجی آنان بوده و نه درد مردم و قشر ضعیف جامعه.

 

این درحالی است که اظهار نظرهای شتاب‌زده و عجولانه برخی از سلبریتی ها در زمینه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی علاوه بر این دامنه سواد آنان را نمایان کرده انتقاداتی را از صنف هنرمندان برانگیخته است.  همچنان که پروانه معصومی بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون در این باره گفته بود: اظهارنظر نسنجیده سلبریتی‌ها در فضای مجازی باعث ارائه اطلاعات غلط به مخاطبین و جامعه هدف می‌شود و بخشی از کشور را دچار مشکلاتی می‌کند و باید با این مسائل برخورد شود.

 

در همین حال، اقدام غافلگیرکننده دولت در اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، سبب بروز اعتراضات و انتقادات شده است. اما هنرمندان و سلبریتی‌هایی که برای فعالیت دوباره روحانی در دولت جدید سنگ تمام گذاشته‌اند با بی‌تفاوتی از اقدام دولت عبور کرده و سکوت اختیار کرده‌اند و برخی از هنرمندان نیز در اقدامی تعجب ‌برانگیز با انتشار بیانیه‌ای به حمایت تلویحی از اغتشاشات و اغتشاشگران پرداخته‌اند.

 

در پی این اتفاق البته برخی از هنرمندان نیز تلاش کرده‌اند تا نسبت به این بیانیه واکنش داشته باشند و آنان را که عموماً با داشتن تبعیت در کشورهای خارجی با مردم بیگانه هستند مقصر سال‌های اخیر بدانند.

 

منبع: مشرق

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار