نامه اسد به اسیر سوری در بند رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نامه اسد به اسیر سوری در بند رژیم صهیونیستی

رئیس‌جمهوری سوریه در نامه‌ای به اسیر سوری در بند رژیم صهیونیستی، از وی به دلیل تن ندادن به شروط این رژیم برای آزادی‌اش تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه، روز گذشته نامه‌ای را به «صدقی المقت» اسیر سوری که در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برد، ارسال کرد.

 

اسد در نامه‌اش به المقت، از موضع وی و تن ندادن وی به شروط رژیم صهیونیستی برای آزادی‌اش تمجید کرد.

 

المقت طرح روسیه مبنی بر آزادی‌اش از زندان رژیم صهیونیستی، که مبتنی بر شامل تبعید 20 ساله از جولان سوریه و رفتن به دمشق پس از آزادی بوده را رد کرده است.

 

رئیس‌جمهوری سوریه در این نامه خطاب به المقت گفته است: «مواضع اخیری که درباره آزادی و تحمل زندان و ادامه بازداشت در زندان‌های اسرائیلی انتخاب کردی و بازداشت را به خروج از جولان سوری ترجیح دادی، روحیه مبارز و عزت و کرامت تو را نشان می‌دهد.»

 

اسد تأکید کرد: «مبارزه و مقاومت تو همچون فداکاری‌های و ایثارگری‌های قهرمانان ارتش سوریه در جبهه‌های نبرد علیه دشمن و تروریسم است.»

 

المقت پیش از این نیز به مدت 27 سال در زندان‌های رژیم صهیونیستی بود که در سال 2012 آزاد شد. ولی در سال 2015 به اتهام گرفتن یک ویدئو که همکاری میان رژیم صهیونیستی و گروه تروریستی «جبهه ‌النصره» را نشان می‌داد بار دیگر بازداشت و به 14 سال زندان محکوم شد.

 

رئیس‌جمهوری سوریه پیشتر از «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود خواسته بود برای آزادی المقت مداخله کند. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل با درخواست روسی موافقت کرد مشروط بر این‌که المقت از جولان سوریه تبعید شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار