ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

الاخبار: مانع‌تراشی یوسف رجّی روند اعزام سفیر ایران به بیروت را متوقف کرد

الاخبار: مانع‌تراشی یوسف رجّی روند اعزام سفیر ایران به بیروت را متوقف کرد روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند استقرار سفیر جدید ایران در بیروت را متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 13
کد خبر: ۲۹۶۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «الاخبار»، امروز (شنبه)، لبنان ادعا کرد که پس از انتصاب «احمد سویدان» به‌عنوان سفیر لبنان در جمهوری اسلامی ایران در اکتبر گذشته، تهران مطابق روال دیپلماتیک، نام سفیر جدید پیشنهادی خود برای لبنان را ارسال کرده است؛ اما این روند با مانع‌تراشی در وزارت امور خارجه لبنان مواجه شده است.به ادعای الاخبار، «یوسف رجّی» وزیر امور خارجه لبنان، نام سفیر پیشنهادی ایران را بدون طی تشریفات قانونی، در دفتر خود نگه داشته و تاکنون آن را به هیأت دولت ارائه نکرده است؛ اقدامی که به نوشته این روزنامه، مغایر با قوانین دیپلماتیک و اداری لبنان تلقی می‌شود.بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است. تصمیم سیاسی برای تشدید تنش با تهران«الاخبار» به نقل از منابع مطلع نوشت که این رویکرد، ناشی از تصمیمی سیاسی در سطح حزب «القوات اللبنانیه» است که وزیر خارجه به آن پایبند است؛ تصمیمی که هدف آن، به گفته این منابع، افزایش سطح تقابل سیاسی با ایران و کشاندن روابط دو کشور به یک بحران دیپلماتیک است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار