دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد!

حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند

حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند گردان‌های حزب‌الله عراق اعلام کرد مقاومت یک حق است و سلاح آن در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 20
کد خبر: ۲۹۷۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد خلع سلاح مقاومت قبل از دستیابی به حاکمیت کامل و حفاظت از سرزمین و اماکن مقدس را رد می‌کند.

در ادامه بیانیه آمده است: سلاح‌ها امانتی هستند که تا زمان خروج تمام نیرو‌های اشغالگر تحویل داده نخواهند شد.

گردان‌های حزب‌الله عراق تأکید کرد مقاومت یک حق است و سلاح آن در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند.

حزب الله عراق اضافه کرد هرگونه توافق با دولت منوط به پایان اشغالگری و تضمین امنیت مردم و اماکن مقدس است.

مقاومت عراق افزود: ما درباره تهدید ارتفاعات جولان و شبه‌نظامیان پیشمرگه هشدار می‌دهیم و آنها را خطری می‌دانیم که مانع از هرگونه بحث در مورد محدود کردن سلاح‌ها به دولت در این مرحله می‌شود.

حزب الله عراق در بیانیه خود همچنین درباره «باند‌های جولانی» و پیشمرگه‌ها هشدار داد و آنها را خطری موجود دانست./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراق سلاح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار