جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

چه عواملی باعث ایجاد دیسک گردن می‌شوند؟

یک متخصص ارتوپدی گفت: یکی از مشکلات اصلی افراد درد در ناحیه گردن است که بر اساس وضعیت‌های خاصی روی می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپدی گفت: درد گردن یکی از مشکلات اساسی است که تمام افراد حداقل یک بار در طول عمر خود به این معضل دچار شده و آن را تجربه می‌کنند.

 

این متخصص ارتوپدی با اشاره به عوامل تشدید کننده دیسک گردن اظهار کرد: علت درد گردن می‌تواند مسائلی مانند: رانندگی نامناسب، دیسک گردن، آرتروز و بیماری‌های روماتیسمی، ورزش‌های مهره ای، تصادفات جاده ای، آسیب‌های ورزشی و مشاغل سخت باشد.

 

حسن زاده درباره مشاغل تشدید کننده افزایش درد گردن گفت: مشاغل ظریف مانند: آرایشگری، خیاطی، بافتنی، تایپ، استفاده نامناسب از تلفن همراه و لپ تاپ، رانندگی پر استرس و مداوم منجر به درد در ناحیه گردن می‌شوند.

 

او افزود: درد گردن اگر ناشی از گرفتگی عضلات باشد با روش‌های ساده خانگی مانند: استفاده از یخ، کیسه آب گرم و ماساژ‌های موضعی بهبود پیدا می‌کند.

 

این متخصص ارتوپدی افزود: تمام افراد هنگام استفاده از تلفن همراه باید زاویه دید چشمان خود را در افق مناسب با گوشی قرار دهند. طبق مطالعات و تحقیقات علمی خم کردن گردن بر روی تلفن همراه حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد باعث وارد شدن فشار به رگ‌های گردن و درد‌های مکرر در این ناحیه خواهد شد.

 

او درباره درمان بیماری گردن گفت: در صورت طولانی شدن درد گردن به گونه جدی و حساس بیش از دو هفته همراه با حالت تهوع، استفراغ، تیر کشیدن، گزگز و مور شدن عضلات بدن مانند: دست‌ها، پاها، کتف و انگشتان و راه رفتن با قدم‌های بلند افراد حتماً باید به پزشک متخصص ارتوپدی، جراح ستون فقرات، طب فیزیکی و یا فیزیوتراپ مراجعه کنند.

 

حسن زاده تصریح کرد: کمتر از ۵ درصد درد‌های گردن ممکن است با علائمی مانند: عصبانیت پیش دارنده، مورمورشدن و گزگز کردن عضلات اندام فوقانی مانند: عضلات بین انگشتان یا انگشتان و عضلات ناحیه آرنج به عمل جراحی و ماساژ درمانی احتیاج داشته باشند.

 

این متخصص ارتوپدی درباره تکنیک‌ها و روش‌های مؤثر برای کاهش درد عضلات در ناحیه گردن گفت: پزشکان متخصص با روش‌هایی مانند: سی تی اسکن، ام ار آی، عکس برداری ساده دیجیتال و با انجام تست‌های عصبی و عضله‌ای از بیماران به تشخیص دقیق درد گردن می‌رسند که اگر درد گردن به علت دیسک در این ناحیه باشد با گردن بند‌های مناسب می‌توان از آن جلوگیری کرد.

 

حسن زاده با اشاره به عوامل مؤثر جهت جلوگیری از ابتلا به دیسک گردن اظهار کرد: انجام فعالیت‌ها و ورزش‌های سبک و مناسب، استراحت کافی و استفاده از پماد‌های مرتبط برای بهبود درد‌های موضعی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر است.

 

او در پایان یادآوری کرد: در صورت بروز درد درناحیه گردن به علت ابتلا به بیماری روماتیسم متخصصان با بررسی‌های پزشکی و تجویز دارو می‌توانند التهاب و عفونت در ناحیه استخوان‌های گردن بیمار را درمان کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر