کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات 

هلاکت شروری که ۱۳ مامور نیروی انتظامی را به شهادت رسانده بود

هلاکت شروری که ۱۳ مامور نیروی انتظامی را به شهادت رسانده بود کرمان فرمانده انتظامی استان کرمان از هلاکت «ولی داد شه بخش» شرور سابقه داری خبر داد که در سال ۱۳۸۸، ۱۳ تن از ماموران نیروی انتظامی را به شهادت رسانده بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار "عبدالرضا ناظری" با اشاره به ۸ ماه کارشناسایی و کار اطلاعاتی ماموران در قرارگاه عملیانی «ابوذر» اظهار کرد: در پی هلاکت ۲ تن از اشرار مسلح در کویر فهرج توسط تکاوران استان کرمان در ۷ آذر ماه جاری شناسایی اجساد این قاچاقچیان در دستور کار قرار گرفت.

 

وی در ادامه گفت: با شناسایی اجساد این افراد مشخص شد، یکی از آن‌ها فردی به نام «ولی داد شه بخش» بوده که سال ۱۳۸۸ در کویر طبس با نیرو‌های فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی زمانی که برای دستگیری قاچاقچیان در حال انجام ماموریت بودند، درگیر می‌شود.

 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: این شرور بی رحم ۱۳ تن از جان بر کفان نیروی انتظامی را به بی رحمانه‌ترین شکل در آن سال به شهادت می‌رساند.

 

ناظری بیان کرد: از دیگر شرارت‌های وی می‌توان به شهادت تعدادی از نیرو‌های سپاه در منطقه کورین زاهدان، حمل و توزیع مسلحانه مواد مخدر و انجام چندین فقره درگیری مسلحانه دیگر در کویر استان کرمان از سال ۱۳۸۸ تاکنون اشاره کرد.

 

وی با اشاره به اینکه هلاکت وی مورد تائید اداره کل اطلاعات استان کرمان است، گفت: هلاکت این شرور موجی از رضایت را در مردم منطقه به همراه داشت که امیدواریم مرهمی باشد، برای دل مادران و فرزندان شهیدانی که برای حفاظت از این مرز و بوم جان خود را نثار کردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار