نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

وزیر انرژی آمریکا: هیچ برنامه‌ای برای تکرار سناریوی ونزوئلا علیه ایران نداریم

وزیر انرژی آمریکا: هیچ برنامه‌ای برای تکرار سناریوی ونزوئلا علیه ایران نداریم وزیر انرژی آمریکا گفته ایالات متحده هیچ برنامه‌ای برای تکرار «سناریوی ونزوئلا» علیه ایران ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا ادعا کرده که همه کشورهای جهان تمایل دارند با واشنگتن دوست بوده و همکاری کنند.

رایت روز پنجشنبه و در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «فاکس بیزینس» ادعا کرد: «روی کره زمین حتی یک کشور هم وجود ندارد که نخواهد با ایالات متحده دوست باشد و همکاری کند.»

وی همچنین ادعا کرد که در جهان مشکلات فراوانی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را با «رهبری جسورانه و روشن آمریکا» حل‌وفصل کرد.

وزیر انرژی آمریکا در این گفت‌وگو همچنین گفت که تولید نفت ونزوئلا می‌تواند از حدود ۸۰۰ هزار بشکه در روز به بیش از یک میلیون بشکه افزایش یابد.

کریس رایت پیش‌تر اعلام کرده بود ایالات متحده قصد دارد «به‌طور نامحدود» کنترل قابل‌توجهی بر فروش نفت ونزوئلا اعمال کند.

وزیر انرژی آمریکا همچنین گفت ایالات متحده هیچ برنامه‌ای برای تکرار «سناریوی ونزوئلا» علیه ایران ندارد.

رایت همچنین گفت که واشنگتن نمی‌خواهد روسیه، ایران و «دیگر سازمان‌های تروریستی» نقش قابل توجهی در ونزوئلا ایفا کنند.

وزیر انرژی آمریکا در ادامه گفته که واشنگتن اجازه نخواهد داد چین کنترل ونزوئلا را در دست بگیرد. به ادعای او، پکن تلاش می‌کند با استفاده از ابزارهای مالی و اعتباری به این هدف دست یابد.

آمریکا در تاریخ ۳ ژانویه حمله‌ای گسترده به ونزوئلا انجام داد و «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور و همسرش «سیلیا فلورس» را ربود و به نیویورک منتقل کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرده که مادورو و فلورس به دلیل آنچه «نارکوتروریسم» خوانده شده و به‌دلیل ایجاد تهدید، از جمله برای ایالات متحده، در دادگاه محاکمه خواهند شد.

ترامپ گفته آمریکا برای مدتی طولانی بر ونزوئلا «نظارت» و بر صنعت نفت این کشور کنترل خواهد داشت. 

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار