وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

قوه قضاییه: دو کافه مشهور تهران تا زمان رسیدگی پرونده قضایی، دو ماه پلمب شدند / این دو کافه در همنوایی با تروریست‌های مسلح محتوای حمایتی غیرمستقیم منتشر کرده بودند

قوه قضاییه: دو کافه مشهور تهران تا زمان رسیدگی پرونده قضایی، دو ماه پلمب شدند / این دو کافه در همنوایی با تروریست‌های مسلح محتوای حمایتی غیرمستقیم منتشر کرده بودند رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: دادستانی تهران در دستوری تا زمان رسیدگی پرونده قضایی دو کافه مشهور در تهران شعبات آنها را دو ماه پلمب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۹۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه؛ دادستانی تهران در دستوری تا زمان رسیدگی پرونده قضایی دو کافه مشهور در تهران شعبات آنها را به مدت دو ماه پلمب کرد. کافه‌های مورد اشاره در همنوایی با تروریست‌های مسلح در روز پنجشنبه هجدهم دی ماه ۱۴۰۴ محتوای حمایتی غیرمستقیم منتشر کرده بودند.

در پی این اتفاق در همین رابطه طی روز‌های گذشته چندین پرونده قضایی علیه برخی برند‌ها و فروشگاه‌ها تشکیل شد. این گزارش حاکی است با توجه به حمایت غیرمستقیم معدودی از چهره‌های مشهور از اغتشاشات، با پیگیری دادستانی تهران و گزارش ضابط قضایی برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شده است.

همچنین دادستان کل کشور در پیامی به دادستان‌های عمومی و انقلاب و دادستان‌های نظامی عنوان کرد: مقامات رژیم صهیونی و آمریکا از جنایت‌های تروریست‌ها حمایت کرده‌اند و تسلیح آنها را به عهده گرفته‌اند، بنابراین اغتشاشگران، تخریب‌گران، محرکین و تروریست‌ها را عمال رژیم صهیونی دانسته، در تعقیب و مجازات آنان بدون هیچگونه ارفاق و اغماض مر قانون را اعمال کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha