افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم آغاز حملات متقابل سپاه به اهداف آمریکایی حمله به کوهستک؛ آمریکا یک مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داد / آمار شهدا و مصدومین حمله به فرودگاه جیرفت؛ آخرین وضعیت و جزئیات فرودگاه جیرفت هدف حمله هوایی قرار گرفت سخنگوی سپاه پس از حملات آمریکا: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است حملات آمریکا به جنوب کشور/ گزارش‌ها از صدای انفجار و حملات به سیریک، بندرعباس، چابهار و کنارک عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر (ص) هشدار ستادکل نیرو‌های مسلح به کشور‌های منطقه: تجاوز به ایران از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود! جزییات تغییر نحوه پرداخت حقوق کارکنان دولت | ملاک پرداخت حقوق کارکنان در طرح جدید دولت محسن اسماعیلی: پزشکیان وفاق را فقط شعار نمی‌دهد؛ در عمل به آن پایبند است پزشکیان فردا به قرقیزستان می‌رود آملی لاریجانی: وحدت و انسجام برای گذر از موانع واجب عقلی و شرعی است هگست مانع ارتقای 4 افسر ارتش آمریکا شد

جریان انقلابی و ولایی اقبال خوبی در انتخابات خواهد داشت

جریان انقلابی و ولایی اقبال خوبی در انتخابات خواهد داشت یک نماینده اصولگرای مجلس گفت: دولت شهید رجایی و دولت اول آقای احمدی‌نژاد، نشان دادند که به شدت به عدالت اجتماعی پایبند هستند و پاکدستی محور کارشان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی زاهدی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید صف‌بندی‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان و اصولگرایان به چه صورت شکل بگیرد؟، گفت: به نظر من با توجه به عملکردی که دولت داشته و اینکه حامی اصلی دولت هم جریان اصلاح‌طلب بوده فکر می‌کنم مردم دیگر علاقه‌ای به جریان اصلاح‌طلب نداشته باشند.

 

این نماینده اصولگرای مجلس دهم تاکید کرد: از طرف دیگر جریان انقلابی و ولایی که مواضع خود را همیشه شفاف بیان کرده و با توده‌های مردمی همراه بوده است فکر می‌کنم این جریان اقبال خوبی داشته باشد.

 

وزیر علوم در دولت نهم در پاسخ به این سوال که جریان انقلابی و ولایی چه کارنامه و برنامه‌‌هایی برای انتخابات پیش رو ارائه خواهند داد؟، گفت: خیلی برنامه‌ها دارند. ما حداقل نمونه اولیه آن را در دولت شهید رجایی و در دولت اول آقای احمدی‌نژاد داریم، نشان دادند که به شدت به عدالت اجتماعی پایبند هستند و پاکدستی محور کارشان است.

 

وی با اشاره به دولت اول محمود احمدی‌نژاد گفت: مبارزه با فساد در چهارسال اول دولت ایشان را ببینید که چه وضعی داشته است. همچنین عدالت‌محوری و مردمی بودن و درمیان مردم بودن و اینکه امکانات کشور را به سمت روستاها و مناطق محروم سوق دادند و خیلی کارها انجام شده است.

 

زاهدی درباره امکان ورود احمدی‌نژاد به انتخابات مجلس یازدهم هم اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت این را باید از خودشان بپرسید.

منبع: ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار