همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

فرمانده کل سپاه: ترامپ و نتانیاهو، قاتل جوانان ایران و مدافعان امنیت هستند و در وقت مقتضی پاسخ آن را دریافت خواهند کرد

فرمانده کل سپاه: ترامپ و نتانیاهو، قاتل جوانان ایران و مدافعان امنیت هستند و در وقت مقتضی پاسخ آن را دریافت خواهند کرد فرمانده‌کل سپاه تصریح کرد: بی‌شک ترامپ و نتانیاهو، قاتل جوانان ایران زمین و مدافعان امنیت کشور هستند و جنایت‌آفرینی وحشیانه مزدوران آنها در پهنه وطن هرگز فراموش نخواهد شد و در وقت مقتضی پاسخ آن را دریافت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 14
کد خبر: ۲۹۹۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد پاکپور فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی ضمن قدردانی از حضور باشکوه ملت شریف و قدرشناس ایران در آیین تشییع شهدای امنیت در سراسر کشور تاکید کرد: بار دیگر به سردمداران اقدامات تروریستی اخیر هشدار می‌دهیم سپاه پاسداران مقتدر مردمی برای واکنش قاطع به خطای محاسباتی دشمن و مزدوران داخلی و اجاره‌ای داعش‌صفت آنان در اوج آمادگی بوده و با اتکال به خداوند متعال و تحت رهبری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و اتحاد مقدس آحاد ملّت ایران، نقشه‌های متوهمانه حاکمان کاخ سفید و تل‌آویو علیه ایران قوی را باطل می‌سازند.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و صلوات خداوند به ارواح تابناک شهیدان گرانقدری که جان و هستی خود را در میدان مقابله با مزدوران بی‌وطن داخلی و تروریست‌های مسلح داعشی، فدای ایران و ایرانی ساختند تا عشق و وفاداری بی‌انت‌های خود به اسلام عزیز و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در معرض جهانیان قرار دهند؛ و درود به ملت عظیم‌الشان ایران اسلامی که پس از خروش علیه تروریست‌های آموزش‌دیده و سازمان‌یافته آمریکایی ـ صهیونی در حماسه ۲۲ دی‌ماه، امروز عظمت ناشی از ایثار و شهادت فرزندان خود را در آیین تشییع و بدرقه باشکوه آنان در جای‌جای میهن اسلامی به‌ویژه در تهران،‌ام‌القرای جهان اسلام تجلی بخشیدند.

زنان و مردان رشید و بصیر که شجاعت و جوانمردی شهدای مدافع امنیت وطن برابر اصحاب شیطان و اجیرشدگان شیطان و نمرود زمان ترامپ قمارباز و تبهکار و نتانیاهوی کودک‌کش و جنایت‌کار را ارج نهادند و در اوج شکوه و عزت، پیکر‌های منور و مطهر شهدای خود را به سوی بهشت برین تشییع و بدرقه کردند.

بی‌شک ترامپ و نتانیاهو، قاتل جوانان ایران زمین و مدافعان امنیت کشور هستند و جنایت‌آفرینی وحشیانه مزدوران آنها در پهنه وطن هرگز فراموش نخواهد شد و در وقت مقتضی پاسخ آن را دریافت خواهند کرد.

با قدردانی از حضور باشکوه ملت شریف و قدرشناس ایران در آیین تشییع شهدای امنیت در سراسر کشور، بار دیگر به سردمداران اقدامات تروریستی اخیر هشدار می‌دهیم سپاه پاسداران مقتدر مردمی برای واکنش قاطع به خطای محاسباتی دشمن و مزدوران داخلی و اجاره‌ای داعش‌صفت آنان در اوج آمادگی بوده و با اتکال به خداوند متعال و تحت رهبری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و اتحاد مقدس آحاد ملّت ایران، نقشه‌های متوهمانه حاکمان کاخ سفید و تلاویو علیه ایران قوی را باطل می‌سازند.

سرلشکر پاسدار محمد پاکپور

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

کلمات کلیدی: پاکپور سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار