ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشریه مستقل آمریکایی: رسانه‌های غربی در حال سفیدشویی آشوب‌ها در ایران هستند

نشریه مستقل آمریکایی: رسانه‌های غربی در حال سفیدشویی آشوب‌ها در ایران هستند وبگاه آمریکایی «گِرِی زُن» (Grayzone) در تحلیلی نوشت که رسانه‌های غربی با چشم بستن به مسلحانه شدن اعتراضات ایران، در حال سفیدشویی آشوب‌های مرگبار هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 14
کد خبر: ۲۹۹۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، این وبگاه آمریکایی در این تحلیل نوشت: «در حالی که شورش‌های مرگبار شهر‌های ایران را به آتش کشید، رسانه‌های غربی چشمان خود را به روی این موج تکان‌دهنده خشونت بسته‌اند و به روایت‌سازی‌های یک‌طرفه روی آورده‌اند.»

این رسانه در ادامه نوشت: «اما تصاویر واقعی ایران نشان‌دهنده کشتن پلیس‌ها، آتش زدن مساجد، ساختمان‌های عمومی، بازارها، ایستگاه‌های آتش‌نشانی و تیراندازی اوباش مسلح در قلب شهرهاست.»

خبرنگار شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش‌تر اعتراف کرده بود تروریست‌ها توسط این رژیم برای کشتار مردم ایران در آشوب‌های اخیر مسلح شده‌اند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه چهارشنبه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» در این باره نوشت: رژیم صهیونیستی همیشه تلاش کرده است که آمریکا را به نیابت از خودش به جنگ بکشاند، اما این بار، به شکلی شگفت‌انگیز، بخش پنهان حرفش را با صدای بلند می‌گوید.

او تصریح کرد: حالا که خیابان‌های ایران خون‌آلود شده است، رژیم اشغالگر، آشکارا و با افتخار می‌گوید که «معترضان را با سلاح جنگی، مسلح کرده» و «این علت صد‌ها کشته است».

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: رئیس‌جمهور ترامپ اکنون دیگر باید بداند که برای توقف خونریزی به کجا باید مراجعه کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: رسانه اعتراضات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار